Прекрасна програма за бркање комарци

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
micevski.xyz
jdv1181143029x.jpg

rgh1181143090a.jpg

Ова програмче го имам 3-4 години, и проверено е дека не е никаква превара, го користам токму за она што е наменето. Нема да сугерирам никому дали сака да го проба или не, само сакав да го споделам со вас оти некому очајно му е потребно вакво нешто, па вие видите самите. Се што треба да знаете напишано е на самото програмче, па се надевам дека некој ќе спие помирно ова лето без да се труе со инсектициди.

Превземи :helou:

Извор

ОУ МАЈ ФАКИНГ ГАД!!! ЗАКОН!!! Нема веке ставање мрежи на прозор!!1

Ај неколку прашања, нонстоп го имаш вклучено и ако е така не ти смета или пред спиење го пушташ?
Имаш дома миленичиња како куче/маче, и ако да они како реагираат?

Јас сум мета на било кој комарец у околина па можеби и ќе го пробам

хм... интересно, али вака би ми сметала бучавата од кулерите од компјутерот во собата во која спијам :D

Па стај водено ладење на компјтерот, и ќе слушаш ефект на аквариум додека спиеш.

Иначе Викет, дури го пишувам ова еден комар ми шета по монитор. Изглеа е глув... Али ќе му дадам време на програмов :)

Абе го спуштив програмов али некако ми ги збира овие комарциве :D
Сега засега нема ефект да се надеваме дека ќе се подобри само да си пренесат комарциве од еден на друг каде да не одат:wink:

ја симнав и премногу е прекрасна -)
ќе видиме дали ќе функционира... има време.

како би ми дошол сеа еден комарец, не ради да го пробам програмов, туку да го фатам и да го држам до зву4ки...:) :lol:

Serpico напиша:
Па стај водено ладење на компјтерот, и ќе слушаш ефект на аквариум додека спиеш.

Иначе Викет, дури го пишувам ова еден комар ми шета по монитор. Изглеа е глув... Али ќе му дадам време на програмов :)

Појачај звучките пер.

И јас не верував на почетокот, ама после се покажа :helou:

Јас барам да фатам еден и да го мачам. Сакам да го држам неколку минути пред звучниците дур не полуди :pos:

AAaaaaa ме полудува звуков..... добро не го слушате???

Just Kidding.... ако не полудам наредниве 2-3 дена.... добро било програмчето....

Неможам да слушнам ништо пошо нејки да се стартова на Виста. А неможи звукот да се сними на цд? И repeat на ”музиката”.
Едит. Успеав. Го стартовав. Ама штета... Нема звук што може да се слушне :). Лудило е програмата. А има некој да може да го изваде звукот како мр3?

А да не штети ова нешо на човечки организам бе?? Да го зеам па после нешо сакат да останам...??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom