Карти!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ооо обожавам бељот и хант..А така со поголемо друштво можи и магаре

Just because имам гордо потекло од Битола :) се разбира дека ја играм најбитолската игра на сите времиња бељот... На второ место табланет - исклучиво по нешо за јадење играм и на трето место се јадат хант со
џандар збира - шала:pos2::pos2::pos2:

И btw се сеќавате на идиотските игри од типот на клозет, бунар, војна? :vozbud::vozbud::vozbud:

Just because имам гордо потекло од Битола :) се разбира дека ја играм најбитолската игра на сите времиња бељот... На второ место табланет - исклучиво по нешо за јадење играм и на трето место се јадат хант со
џандар збира - шала:pos2::pos2::pos2:

И btw се сеќавате на идиотските игри од типот на клозет, бунар, војна? :vozbud::vozbud::vozbud:

Ееее..арно ме потсети дека постојат тие игри..Клозет беее..Не ни памтам како се играше...:)

Ееее..арно ме потсети дека постојат тие игри..Клозет беее..Не ни памтам како се играше...:)

Хахаххаха. Ете ќе ти кажам и одма собирај ги другарките да си поиграте малце :3:
Расфрлуваш карти по цела маса, една на една, онака без врска (ама на купче), купот да не е мн.голем и праиш една импровизирана куќарка т.н. клозет( две карти споени) и го ставаш на средина над купчето. И кога ќе се рече Сегаааа, секој чапа се труди да земе шо повеќе, и финтата е да не го турниш клозето. Е ако го турниш губиш и си ги јадиш ****,абе филм ко мали:pos2::pos2::pos2: А ако никој не го турне победва тој шо има поќе карти:smir:

Играм,како не играм!
Сеа поретко, ама летото се шинав. Хант најчесто плескавме, ама и макао и кент не изостанваше.

ја има некој играта табланет за компјутер ......јас ја имав порано ама од кога форматира ......:)....ако има некој нека ја прати по ПП

ee moze SANA-BANA[ciganski] a na mak [na tebe pa na mene]
zakon igra za na praksa u skolo vlog min 50den
p.s segas baraj MOMA srce

карти даааааааааааа:vozbud:Најбоље забава особено коа си на одмор махер сум во кент и во макао..а за бриџ хммм па добра сум ама можам и подобра да бидам:pipi:

Секогаш сум расположена за карти без обзир на се. Многу сакам карти.

карти обично играм летно време кога сум на распуст оти мора нешто да се прави кога не одам на школо :) играм хант со мајка ми, сестра ми, или пак со братучед ми или тетка ми :) или сите заедно ако се расположени да ги тепам :wink: :)

многу често у последно време играм хант у школо на музичко:)
едит: јееее!!!! 1000то мислење:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom