Карти!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
na leto se tepa beljot po pivo .... ali samo nekade na odmor , vikend i takvi stvari ..

Луѓе, ај ако може некој да ми објасни како се игра бељот, многу сакам да научам да играм, ама многу ретко да најдам човек што воопшто слушнал за бељот, а не па да знае да игра.

kent,hant,kanasta,makao,crni pop,kontra,tablanet,poker(so moite braka,im gi sobiram parite LOL).ama najinteresna mi e crni pop i ne zaradi igrata zoso treba da gi crtas lugjeto so gubat po liceto i dr gluposti

уф обожавам да играм карти, последнава година нон стоп игравме карти во училише и тоа макао :D и често имавме несогласици со Сени :) прегеска игравме макао со другарка ми и брат и и ги растурив хахах многу добар начин за забава во жешкиве досадни летни денови :)

Играв карти во школо кога не фати еден професор кај директорот . . .долга и широка и од тогаш не сум играл :)

хант играм најчесто, ама само кога другарките ке дојдат кај мене.

порано многу играв сега подбацив малку - со друштвото со кое сум не се некои по картите. Инаку играм реми, табланет џандар збира, макао - тоа што ми останало од порано во глава.

знам доста игри: Хант, Покер, Кент, Макао, Табланет(иако имам малце подзаборавено), Пасијанс...хм, Војна(LOL)
инаку играм со другариве обично на плажа(најчесто покер) и се доста добра занимација кога немаш на шо да трошиш време..

Игравме хант скоро цело лето :) лол иначе знам и други игри: покер, белјот, макао, реми, џандар збира, табланет, кент, па дури и магарац :) лол лани летото игравме магарац беше лудо и незаборавно :)

бељот и бриџ иако има и други ТОП игри со карти

Хант,бриџ,табланет,покер,макао..Мада карти играме со друштво само коа ке ни дојде преку ... од ПЦ ,или коа ептен нема шо да се праи..

Igram cesto Texas Holdem Poker so drustvo. Duri i cipovi si kupiv za taa prigoda. Si kupuvas cipovi za kolku pari sakas i cepas cela vecer.

Ја у последно време играм Кент и Покер, особено Покер почнав да играм многу..и то е то!

Порано многу играв карти, сега поретко. Иначе најчесто игравме кент, брич, макао и рипче.

Обожавам бриџ и кент. И добро ми иде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom