Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
mnogu slabi pesni, mnogu plagijati, edinstven unikat shto trebase da pobedi vo sabota e Konstrakta arno ama ke im dadat zlato na jukrein.

Белгија
Чешка
Азербејџан
Полска
Финска
Естонија
Австралија
Шведска
Романија
Србија

Австралија од земја на кенгурите станала земја на педерите :D

Што е поентата на вакво натпреварување нивниов да мавта знаме на ЛГБТИ заедница, што? Размислил ли некој во таа заедница дека со такви педерски потези само придобиваат повеќе хејт.

Биди си што сакаш човек, али не ми мавтај знамиња, бог те мазо.

Приметивте водителкава не се замара со Македонија и Андреа?

Е до толку е дојдена работата меѓу МРТ и Андреа.

прекрсти се вечерва пред да заспиеш, за да не ти излева сатанава у сон.
...кој прави лошо и кој има гревови нека се плаши, јас не реков дека девојчето е ,,сатана,, ти тоа го измисли сега, јас реков дека направила гест што е на ѓаволот и сатаната, песната не и беше металика стил ниту рокен рол, ниту пак настанот не е некој концерт на металика, така да чисто невкусно од неа, па одозгора со претходно фрлање на знаме, за да направи со двете раце таков гест и искривена уста, што утна утна, не сум јас крива што сум ги искажувам недостатоците, треба да мижам ли?

...кој прави лошо и кој има гревови нека се плаши, јас не реков дека девојчето е ,,сатана,, ти тоа го измисли сега, јас реков дека направила гест што е на ѓаволот и сатаната, песната не и беше металика стил ниту рокен рол, ниту пак настанот не е некој концерт на металика, така да чисто невкусно од неа, па одозгора со претходно фрлање на знаме, за да направи со двете раце таков гест и искривена уста, што утна утна, не сум јас крива што сум ги искажувам недостатоците, треба да мижам ли?
треба да не се бавиш со тема “музика”, тоа се според тебе недостатоци.
Автоматски споено мислење:

Приметивте водителкава не се замара со Македонија и Андреа?

Е до толку е дојдена работата меѓу МРТ и Андреа.
што треба да направи според тебе водителкава? да сврши у гашти како србиве на еуроспорт за новак?
си коментираше нормално, кажа дека имаше одличен настап и ајт чао, иде друга натпреварувачка

Сосема солиден настап на Андреа, отпеа добро. Не се очекуваше да влезе во финале, настрана што се надевав на изненадување.

Романија влезе во финале бе... Да се измисли глупометар и да ја пуштиш песнава, глупометарот ќе испука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom