Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ништо од Ерусалим. Наводно сакаа таму, бидејќи нели и некои држави со се САД ќе го признаат за главен град.

Значи ништо од Ерусалим. Наводно сакаа таму, бидејќи нели и некои држави со се САД ќе го признаат за главен град.
Одредиле дека најдобро би било да е во Тел Авив, највеќе одговарало финансиски, просторно итн. Можеби играло улога и тоа што неколку земји се закануваа со бојкот доколку е во Ерусалим.

Би гледал, само од досада ако нема што да правам. Кога ќе пее нашава, севернава, ќе го исклучам ТВ-то.

Би гледал, само од досада ако нема што да правам. Кога ќе пее нашава, севернава, ќе го исклучам ТВ-то.
Покрај (отприлика) 60-70 милиони гледачи, сигурен сум дека северната ќе ја боли пи*ката што ти ќе го исклучиш ТВ-то. :pos:

Покрај (отприлика) 60-70 милиони гледачи, сигурен сум дека северната ќе ја боли пи*ката што ти ќе го исклучиш ТВ-то. :pos:

Има многу како мене. Не се секирај. Ќе не претставува со лажно име на најголемиот циркус во светот каде што секоја година се мести во корист на таа земја каде што имаат потреба големите сили од Европа.

Можно е високо место за Северната, како награда за Договорот од Преспа.

Има многу како мене. Не се секирај. Ќе не претставува со лажно име на најголемиот циркус во светот каде што секоја година се мести во корист на таа земја каде што имаат потреба големите сили од Европа.

Можно е високо место за Северната, како награда за Договорот од Преспа.
Друже дај бе читај се што пишуваш. Не се брукај, жити мене.

Не да го исклучиш, фрли го низ прозор, ако го исклучиш може некој друг да го пушти.

... мојот фаворит Laura Bretan - Dear Father , браво девојко, најдобра си ! :cuc:
Денес МОРА да победиш и да ја преставуваш твојата земја на Евровизија, фантастична боја и распон на твојот глас сигурно ќе ти донесе прво место на Евровизија 2019 ! (y)

Бугарија нема да учествува оваа година од финансиски причини...

Бугарија нема да учествува оваа година од финансиски причини...
Јас мислам дека не е главната причина финансиска.. Реално имаа многу добри песни минатите години, еднаш скоро победија, лани ужасно се пласираа со одлична песна, мислам дека повеќе е разочараност, ама шознам :D

Јас мислам дека не е главната причина финансиска.. Реално имаа многу добри песни минатите години, еднаш скоро победија, лани ужасно се пласираа со одлична песна, мислам дека повеќе е разочараност, ама шознам :D

Официјалната објава од БНТ е дека е поради финансиски причини. Е сега дали има и нешто друго во позадина не знам да кажам. :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom