Одредиле дека најдобро би било да е во Тел Авив, највеќе одговарало финансиски, просторно итн. Можеби играло улога и тоа што неколку земји се закануваа со бојкот доколку е во Ерусалим.Значи ништо од Ерусалим. Наводно сакаа таму, бидејќи нели и некои држави со се САД ќе го признаат за главен град.
Австралија!??!?! Дали се нормални? 2000 and Whatever беше најдобра.Британија
Австралија
Покрај (отприлика) 60-70 милиони гледачи, сигурен сум дека северната ќе ја боли пи*ката што ти ќе го исклучиш ТВ-то.Би гледал, само од досада ако нема што да правам. Кога ќе пее нашава, севернава, ќе го исклучам ТВ-то.
Има многу како мене. Не се секирај. Ќе не претставува со лажно име на најголемиот циркус во светот каде што секоја година се мести во корист на таа земја каде што имаат потреба големите сили од Европа.Покрај (отприлика) 60-70 милиони гледачи, сигурен сум дека северната ќе ја боли пи*ката што ти ќе го исклучиш ТВ-то.
Друже дај бе читај се што пишуваш. Не се брукај, жити мене.Има многу како мене. Не се секирај. Ќе не претставува со лажно име на најголемиот циркус во светот каде што секоја година се мести во корист на таа земја каде што имаат потреба големите сили од Европа.
Можно е високо место за Северната, како награда за Договорот од Преспа.
Не да го исклучиш, фрли го низ прозор, ако го исклучиш може некој друг да го пушти.Би гледал, само од досада ако нема што да правам. Кога ќе пее нашава, севернава, ќе го исклучам ТВ-то.
Јас мислам дека не е главната причина финансиска.. Реално имаа многу добри песни минатите години, еднаш скоро победија, лани ужасно се пласираа со одлична песна, мислам дека повеќе е разочараност, ама шознамБугарија нема да учествува оваа година од финансиски причини...
Официјалната објава од БНТ е дека е поради финансиски причини. Е сега дали има и нешто друго во позадина не знам да кажам.Јас мислам дека не е главната причина финансиска.. Реално имаа многу добри песни минатите години, еднаш скоро победија, лани ужасно се пласираа со одлична песна, мислам дека повеќе е разочараност, ама шознам