Цртање

• Креатор на темата Креатор на темата street chic
  • Време на започнување Време на започнување
Hmm, crtenje Da.Edno od moite omileni hobi... Obozavam da crtam , ama ne za skolo (likovno). Crtam taka so ke mi tekne, nikako so penkalo samo so moliv(od owie mislam se vikashe ,,graphite pencil,,)nacrteni na hartija za pecatenje(beli, nezni listovi).Doma gi imam mnogu ... Crtezi nekoj ne obicni , ne deka znam so crtam, tuka so ke izleze u misli ... Vazno crtezite mi se top...(ne se falam) :helou:

Mnogu sakam da crtam ama koga ke go vidam crtezot pagam vo :nesvest: svakam deka ne mi odi i se razocaruvam :icon_redf

Многу сакам да цртам, но не некој што ќе ми каже туку така што сакам јас тоа да си нацртам :>)

Crtaneto e nesot so najmnogu sakam vo svetov! Crtam po doma na odmori na casoj ko ce e dosadno- ne ke gi slusam profesorite :pos:
Najcesto crtam kreacii, portreti, priroda... I grafiti normalno
Omilena tehnika: moliv, ama mozi i akvarel
Crtaneto mi idi ko odlepuvane od svetot!!:poss:Sekoj nekako odlepuva pa vaka ko ce crta coek e vo druga dimenzija
Zaklucok: Drowing is the best hoby in the world!!!!!!!! aj :salut: i sekoja cest za temava

Нешто што најмногу мразам е цртањето!
Ич не ме бива за цртање, апсолутен антиталент сум, ама ептен не ми се црта. :toe:

Цртам и тоа многу.Најмогу цртам со пенкало(пошо само тоа имам у школо),а дома и со молив цртам ама не толку често.Во последно време цртам ангели,порано цртав гитари,пред тоа кучиња...мењавам на периоди теми за цртање,а ангеливе најмогу сакам да ги комбинирам со змии,не знам зошто.

Си цртав порано,и то мноооогу.Одев и во Малиот Битолски Монмартр и си имав земено и неколку награди...После се откажав,немав време,почнав на кошарка и така...А многу ми е криво,требеше да си продолжам:(

Obozavam da crtam, no najcesto grafiti. Retko mi se slucuva da isklucam i da nacrtam nekoj dobar pejzazh ili portreti...

А иначе по малце почнувам да цртам и цртам некој херои од драгонбол и модели

Цртам кога ке ме прифатат блесавите.вчера баш цртав..
не цртам нешо конкретно,туку почнувам да цртам без врска и ке ми излезе некоја фигура и се насочвам кон дефинирање на таа фигура...
најчесто апстрактни цртежи...но некогаш и јасни фигури...
цртам со молив и обожавам да цртам со мрсни бои...

јас сум многу по цртањето уште од мала отсекогаш сум била најдобра по ликовно и сите ме фалеле...инаку и сега обожавам и тоа најчесто си креирам облеки и пошто моите ми купија машина за шиење и си ги остварувам креациите.....отсекогаш сум сакала да бидам уметник но бидејќи во македонија од тоа не се живее баш се одлучив на мојата втора најсакана професија.........тоа е тоа:back::wink::wink::wink::wink:

цртам поготово кога сум нервозна незнам се одмарам некако

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom