Цртање

• Креатор на темата Креатор на темата street chic
  • Време на започнување Време на започнување
Лелелел темава е ко за мене бе.
Јас не знам ни обична куќа да нацртам,првачиња 1000 пати подобро од мене цртаат...Ама затоа е сестра ми тука,со дипломи за цртање :)

И јас да се приклучам на армијата што појма нема од цртање.

Абе ако ти се верува пред 2-3 месеци одкрив дека ме бива за цртање, ама стрип цртање со молив исклучиво. Ако има некој што сака стрипови нека пише.Алан Форд ЗАКОН

Ич не сум по цртање.. едноставно немам трпение за такви работи.. А многу сакам да црпам .. пошо кога ги гледам другарките на часовите нема шо да праат и си цртаат.. а цртаат прекрасноо .. понекогаш два дена исти цртеж.. една обична ситница ја цртаат.. ама толку убаво ке ја напраат нема до дека.. додека пак јас.. јас сум мрзља за цртање...

Леле колку сакам да цртааамммм.Ништо не ме релаксира така како цртањето.А шо ќе цртам зависи од расположението.:)

цртам на часови, цртам Flames најчесто или па дизајнирам Future Car

Јас и цртање - два различни поими. Јас немам појма од цртање! Јас сум ти пример за анти-талент! :pos2:

Јас и цртање - два различни поими. Јас немам појма од цртање! Јас сум ти пример за анти-талент! :pos2:

:pos::pos::pos: Не си сама.Јас сум антиталент и за цртање и за пеење и за се што треба талент :toe:.

Си цртам: На математика, хемија, физика, историја, граѓанско....:)

I jas sakam da crtam....ama plocki za elektronika :baeh:

Da ne znae nekoj kade ima kaj nas nekoja specijalizirana art prodavnica? Na vremeto crtav epten, imav edno chudo diplomi od natprevari, republichki vakvi takvi ama zadnji 7-8 godini neam ama ich vreme... pa sea eve koa ja vidov temava mi tekna deka megju drugoto znam i da crtam ;-)
Znachi dosta ego tripoj, za prodavnicata sea.... Sum bil na vremeto kao mal u edna takva, ama nikako da mi tekne kaj beshe. Znachi kompletna beshe, chetki, paleti, shtafelai etc etc...

Ako mu teknue na nekogo neka pishe.

Pozdrav,

Aleksandar

od sekogas me bivalo za crtanje ama ne obrdnav vnimanie i sega e krajno vreme najpojke crtan vkola ko ke mi e dosadno na paloma so penkalo i toa SLIKI ZA MERAK
A SAKAM DA POCNAM DA CRTAM NA GIPS KARTONSKI PLOCI SO SPAKLA I VALJAK KE PROBAM PA KE VI KAZAM SO KE ISPADNI
INAKU OVA GO VIDOV NA TEHNOMA LANI EDEN TAMU CRTACE NESTO I KOGA TIE SE SLIKI MOITE NE ZNAM SO SE

ме бива за цртање и кога ми е досадно цртам обично низ тетратки и обично секоја недела имам по 4-5 цртежи зошто имам анти таленти у клас но цртањето е една од ретките работи што ме релаксира и расположува:smir:
затоа се запишав на проектни моден дизајн иако пред тоа никогаш не имав цртано модели...и ова се моите први модели во мојот живот...

f_HPIM1045m_5e24353.jpg

малце се едноставни и висока мода не ми иде ама оправдано е први ми се:smir:

ме бива за цртање и кога ми е досадно цртам обично низ тетратки и обично секоја недела имам по 4-5 цртежи зошто имам анти таленти у клас но цртањето е една од ретките работи што ме релаксира и расположува:smir:
затоа се запишав на проектни моден дизајн иако пред тоа никогаш не имав цртано модели...и ова се моите први модели во мојот живот...

f_HPIM1045m_5e24353.jpg

малце се едноставни и висока мода не ми иде ама оправдано е први ми се:smir:

браво браво Мацо :aplauz::bravo: , само следниот пат дизајнирај нов дрес на Милан :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom