Два полови органа?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
Понекогаш од озборување до вистина има многу.

Fortune напиша:
Понекогаш од озборување до вистина има многу.

Гледаш колку убаво кажа ПОНЕКОГАШ ама само понекогаш не секогаш иначе заборавив да ви кажам јас грешка се изразих требаше да казам имаШЕ два полови органи веке нема ама биднало уште поголема несреќа за време на операцијата и отстраниле погрешен орган така да.........

Ја имам бе 4ри и тоа:pos: гад блес фотошоп:pos::pos::pos::pos::pos::pos: НЕ Е МОЖНО ОВА БЕ КО ШТО КАЖА РАЗОРБЛЕЈД ВИДЕОМАНИПУЛАЦИЈА Е

Aбе да го глеаш филмот ке се увериш. А иначе филмот што ја го глеав е сигурно од 1997-1998

Razorblade Kiss напиша:
Да,а јас сум реинкарнација на Мевосек.
Си чула за видеоманипулација?:)Ако беше за така.ќе поверував дека и на Трамп косата му е вистинска:)

Totalno se soglasuvam so Razor

P.S k*r ili da ne bide cenzurirano napisi penis posto toa e literaturno .

i da dopolnam 1998 1997 togas imalo modeliranje so nekoi smesi ili slicno, na kraj kraeva postoele vibratori i togas pa mozelo da stavat eden :)

Абе дечки како што има луѓе со 3 раце, луѓе со 4 или 6 прста на една рака или нога, луѓе со 3 уши, па ќе спомнам и теле со две глави може да има некое човече со два к*ра.
Јеби га - све је могуѓе....:pos::pos::pos:

Имам видено клип со тип со две куриња.
И не, не беше монтажа.

И шо кур!? Доста е и еден, бидете благодарни ако имате и еден, зш некој можи ич нема... ахаха.. Темава е шит... треба да се бутне..

Zasto poveketo se iznasmeavte taka?Jasno e deka ziveeme vo svet vo koj tehnologijata e na visoko nivo i mozno e se,megutoa se vodi i mnogu nezdrav nacin na zivot i doagaat do sekakvi mutacii and shit,kako moze da se rodat bliznaci spoeni so glavite ili nozete i takvi nekoi gadni raboti,taka e vozmozno i ova,samo sto edniot organ ne bi imal nikakva funkcija.
P.S.A moze i bi imal,koj znae.Link u prodolzenie ako funkcionira seuste...

http://news.aol.com/strange/story/_a/man-with-two-penises-getting-one-removed/n20060821094009990009?cid=936

Има има ...Имам глдеано ја порнич се вика Twins не се зезам ако можам ќе го најдам и кој сака ќе му го дадам иначе тоа не се никакви монтажи туку деформитети и во истовреме уринираат од двата и имаамт ерекциха и ејакулација од двата ...:)

абе кога дава дава, може и тоа,(сигурно во некое селце близу Чернобил)... само ме чуди како се фали, 2 пута 20 цм. муахахаха

^MooN_RideR^ напиша:
Гледаш колку убаво кажа ПОНЕКОГАШ ама само понекогаш не секогаш иначе заборавив да ви кажам јас грешка се изразих требаше да казам имаШЕ два полови органи веке нема ама биднало уште поголема несреќа за време на операцијата и отстраниле погрешен орган така да.........
Е де шо креваш толкава паника...Таа не ти рече дека нема. Ти го рече тоа како совет, предлог...

Ја не гледам причина за да не верувам.... Сеа малце порничот со жени со три гради, и не знам ти што безвезе звучи, а за два полови органи кај машкото, научно се испитувани и докажани такви случаи, така да....
Како што спомнаа погоре, исто како што се раѓаат телиња со две глави, и близнаци со споени глави, не е уопште чудно два полови органи....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom