Точкест
I'm Awesome
Ако се работи за помал брат/сестра ондак се знае пред да дојде мали еве ти 50денари денес надовор ќе седиш убаво ќе ти биде со другарчињата башка сонце грее. А ако се моите дома многу тешко дека такво нешто би напраил
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zevsus напиша:A aj pazete edna situacija...(od pred edno 5-6 god.)
Posle diskoteka se dogovarame da ideme kaj togasnata mi zenska doma(koja sto moram da priznaam e edna od malkute sto definitivno se pootkaceni od mene)!
I otklucuvame...pocnuvame da se bacuvame...soblekuvame...letaat maickite i farmerkite...stignavme do nejziniot krevet...cela predigra...sex...svrsiv...otidov u wc da `go sredam`:nesum: ...se vrativ pak sex...ona stenkase celo vreme...i poedno vreme,cuka nekoj na vratata bas od kupatiloto(posto spalnata na nejzinite i nejzinata soba se spoeni so vrati so kupatiloto),A.. vika koj e...jas mahinalno se trgam na strana i grabnuvam del od pokrivkata...i vleguva majka i i vika:
Aj da te zamolam potivko...od sabajle sme na rabota so tatko ti...
Jas zanemev...(sigurno ne crven,nego bledo zolt sum bil),a A.. i vika:
Aj ma glej si rabota...tebe krivo ti e sto tatko mi ne te ebe pa dojde i na mene da mi go uskratis toa zadovolstvo?
Zenava se svrte i si zamina...
I A.. me bacuva...jas uste u polubunilo...bez kapka krv vo mene...i vika da produzime???
Jas stanav...najbrzo sto mozev se oblekov...i ja prasam:
A.. be...kako mozese?
Sto toa?Taka da i recam?A be koj ja ebe...
Luda...prvo da ne mi kazes deka tvoite se doma...a vtoro taka da i reces?
Ti ne si normalna...
5 dena posle toa razmisljav sto ke se desese...(dali ke dobiev srcev udar) ako tatko i vlezese u kupatilo dur...si go miev!
Ma4or напиша:iako ke mi treba nekoe vreme da se stabiliziram od sramot sto sum go pretrpel sepak ke se vratam pak na rabota da go zavrsam toa sto sum go zapo4nal!
moite ne mi vlagaat vo soba koga sum so zenskata a brat mi ke mu re4am da ne vlaga :zlo: i taka sum na raat!!!!!!:baeh:Ma4ence напиша:Se kladam bi se usramil i bi propadnal vo zemja ako nekoj pogotovo nekoj od tvoite ti vleze vo soba dodeka ti se rabotis so zenskata