Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Zar nema nekoj sto go fatile do sega be luge?

Дали ве фатиле?

Dali ve fatile na 'delo' za vreme na sex!? 'On da face of da place' shto bi se reklo! Koj? Kako?
Aj da pochnam jas:
Me fastile 2 pati!
1* Drugar mi si velze taka kulturno bez da zazvoni a nie vo g4 ja testiravme foteljata, i bashka ludiot mi kaza: -airlija rabota majtore!! So prashalen pogled t.e. moze da si vlezam i jas? AAAAa ke go ubiev!
2* E, vtoriot pat...hmmm.... moze da ne kazuvam?:smir:

да ме имат фатено кога крадам праски со еден друга

ednas za malku ke ni vlezese brat mu, ama za sreka jas imam dobar oset za sluh pa se odvoivme minuta pred da vleze :) sreka u p.m. :)

Tаман почнуеш... да те фатат :( и тоа у природа :)

Никогаш и не посакувам некогаш да ме фатат на дело....(не посебно да ме фати жената ми со комшивката)...........

Ни во едното ни во другото не ме фатиле. али недај боже да ми се деси ќе треба да се отселам после тоа од дома.

Не ми се е десило и недај боже да ми се деси :)

Не, ама сигурно е грозно да те фати некој, особено кога мастурбираш!

Ја имам насетирано вратава да не е заклучена, а да не мојш да ја отвориш за помалце од три секунди... Така да требит малце напор да ја отвориш, а за тоа време јас можам и една утакмица на ФИФА да изиграм... ;)

Да...сестра и :kesa: ама нема везе ок е девојчето,културно си излезе

Абе мене ми има кажувано еден другар како си ја вршел работата на брачниот на родителите и едно време ете ја мајкаму кај шо влегува :) и тој онака фино лепо си се покрил и ништо така останал:pos: се вкочанил. Е после не знаел каде побргу да се скрие да не го види

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom