ce go fatat za 2-3 dena. pred se zatoa shto bugarite se mnogu dolzhnici na Interpol.Kako ke se krie vecno ? nema mn pari ovaj ne e milioner, pa da moze kako Grueski. Ke go fatat za brzo ili sam ke se predade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ce go fatat za 2-3 dena. pred se zatoa shto bugarite se mnogu dolzhnici na Interpol.Kako ke se krie vecno ? nema mn pari ovaj ne e milioner, pa da moze kako Grueski. Ke go fatat za brzo ili sam ke se predade
ce go fatat za 2-3 dena. pred se zatoa shto bugarite se mnogu dolzhnici na Interpol.
Me interesira kolku ima vistina i tezhina ovaj text koj predmalce e objaven na vecer.mk !?
ЕКСКЛУЗИВНО ДОСИЕ:
Палчо и соработниците се проект на полицијата и СДСМ
![]()
ЕКСКЛУЗИВНО ДОСИЕ: Палчо и соработниците се проект на полицијата и СДСМ
Убистсвото на малата Вања Ѓорчевска од Скопје и Панче Жежовски од Велес до темел ја потресе македонската јавност која не памети вакво злосторствоvecer.mk
Kako ke se krie vecno ? nema mn pari ovaj ne e milioner, pa da moze kako Grueski. Ke go fatat za brzo ili sam ke se predade
Јас оттука повеќе разбрав и поточни информации, отколку од рекла-казала..Vo kontekst za vrskata so devojceto mislev!
Inace se razbira daka se vo pravo. Inace shto se trubi po veles za sluckata?
DA! Ama denes pred da e izdadena poternicata!Читав дека бугарите рекле дека таков човек не влегол во Бугарија.
Сеа прочитав што напишала онаа Фросина Ременски. Пишува дека имало информации, не знае дали се точни, дека девојчето се задушило во гепек. Претпоставувам дека монструмиве и ставиле трака на уста. Можда и тука да тргнало се наопаку, девојчето било мртво уште во гепек, па кога стигнале у Бразда и виделе каква е ситуацијата, им пропаднал планот за откуп, па решиле да се осигураат дека не е жива, пукале во неа и ја закопале. Затоа и не се јавиле кај мајката и не барале ништо, а не од паника. Сега, истрагата ќе покаже дали е тоа вистина. Али звучи како реално сценарио.
Штета, започна политизација на случајот и најверојатно ќе кулминира ако Палчо успее да избега во земја која нема да го испорача, посебно ако биде тоа Русија и од таму започне да пишува постови на социјалните мрежи.
Читам по Твитер дека фатил Тајланд, Камбоџа. Никогаш нема да го вратат ако веќе е отиден таму. Каков гомнар.
Немора да е милионер, доволно е да пребегне у некоја мувла држава па за кур ќе го фатат после.Kako ke se krie vecno ? nema mn pari ovaj ne e milioner, pa da moze kako Grueski. Ke go fatat za brzo ili sam ke se predade
Кај ќе се крие на ова доба на интернет, ќе контактира некој познанинк.Немора да е милионер, доволно е да пребегне у некоја мувла држава па за кур ќе го фатат после.
Точно е ова да, треба да има околу две години, мислеле дека не сакаат да кажат кај им се сокриени парите цела куќа им ја превртеле и се случило тоа што се случило за жал. Шокиран бев за таа случка што се може да направи некој, а за ова буквално немам зборови, нека почиваат во мир, мислам дека нема човек кој не остана потресен цела ноќ...Имало случај на кражба на постари луѓе у Глуво кај што е роден овој монструмов, старецот починал у болница набрзо после кражбата и претепувањето. Некој им влегол и ги ограбил и ги претепал у сопствената куќа, не знам кога точно се случило, не е чудо овој демонов да бил.
Ќе видиме тоа. Уште од сам старт смрди како сам он е побегнат, а другиве клошари се поапсени.Кај ќе се крие на ова доба на интернет, ќе контактира некој познанинк.
Нема таква држава која ќе чува убиец на дете, посебно не Русија бидејки знае дека ќе изгуби многу.