Firefox?

• Креатор на темата Креатор на темата HuLiGaN
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Мора од почеток да инсталирам? Не се прави само апгрејд?

Ќе ми останат сите подесувања, букмаркс...? :wink:

Можеш да инсталираш преку старата верзија без проблеми.

Но за секој случај, направи си бекап на профилот(C>Documents and settings>Acid> App.Data> mozilla...>profiles)
Па ако имаш некаков проблем, само врати си го стариот профил.

Симињам со 7К зошто надминав лимит. Се надевам дека ќе се исплати „тортурата” :-)

Го симнав, на почеток немаше некои големи промени... Ама тек денес (кога немав интернет) забележав дека е поинаква пораката "The page cannot be displayed", односно поинаков е прозорецот.

Друго... Кога ќе кликнам на некој линк, не ми го отвара во нов Firefox, туку во нов Tab.

Acid напиша:
Го симнав, на почеток немаше некои големи промени... Ама тек денес (кога немав интернет) забележав дека е поинаква пораката "The page cannot be displayed", односно поинаков е прозорецот.

Друго... Кога ќе кликнам на некој линк, не ми го отвара во нов Firefox, туку во нов Tab.

Некои големи измени во шминката нема, подобрувањата се направени во брзината, стабилноста, безбедноста...За некои команди и операции за кои претходно беа потребни екстензии, сега се вметнати внатре.

Acid напиша:
Кои команди? :)

Clear private data(за ова беше потребна екстензија)
Под "downloads" View and edit actions.
Наместо отварање нов прозор, отвара нова табела(и за ова беше потребна екстензија)
Апдејт на пребарувачките машини
...

Zakon e 1.5 - plus sega site natamosni nadgradbi k bidat malecki - nema veke siminjanje na celi 7MB za nova verzija ..

Inace uste od RC1 super stabilen e ...

Знае ли некој како во 1.5 да се направи рестрикција на даунлоад.

Во IE е изводливо, ама мене ми треба во лисицата?

шо ве нема бе?

Модератори?

Димитар, vardarce.........

Вака ли ќе модерирате? Acid друже, запишуј ова:)

А добро.....не може тоа да го направи D.F.? Proveri Motaro.....sega samo na toa mi teknuva? Ќе ти објаснам во ПП како се прави тоа??? ако не знаеш нели:)

Lea напиша:
А добро.....не може тоа да го направи D.F.? Proveri Motaro.....sega samo na toa mi teknuva? Ќе ти објаснам во ПП како се прави тоа??? ако не знаеш нели:)

Вот?

Па ти пишав во РР...тоа значи, ако сакаш да знаеш, пиши ми приватно?!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom