Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.318
- Поени од реакции
- 34.735
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Готово, јас си ја апгрејдував. :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
humanoid напиша:Постојат две теми за лисицата, едната е овде, едната се наоѓа во Интернет. Би било убаво кога некој од администраторите би ги сплотил како една. Ако е можно, секако :lol:
VeGaS напиша:Дечки Помош!!!
Незнам зашо... отварам фирефоксов и ме прашуе за нов профиле, и онака јас рандом напишав нешто и ми се отвори прозорот арно ама исто ко да сум ја инталирал сега...
Знае кај се мења тоа профиле ова она ?! се утепав барајќи немозам да најдам
незнам што му текна да ме праша за тоа!
ај плсссс
VeGaS напиша:humanoid, ТЕ САКАМ!!!
Дојјди во Лас Вегас, еве татко ми ќе те частел, така вика, него си го спасил со неколкуте боокмаркед страни![]()
VeGaS напиша:Дечки Помош!!!
Незнам зашо... отварам фирефоксов и ме прашуе за нов профиле, и онака јас рандом напишав нешто и ми се отвори прозорот арно ама исто ко да сум ја инталирал сега...
Знае кај се мења тоа профиле ова она ?! се утепав барајќи немозам да најдам
незнам што му текна да ме праша за тоа!
ај плсссс
gerard напиша:И мене ми се дешава ова често, сакав да прашам.. па еве прочитав подоле.
Има уште нешто да прашам. Скоро еднаш во денот ми се дешава лисицата да ми замре на некој начин. Никако не можам да ја стартувам па морам да ресетирам компјутер.
На пр. работам нешто во неа.. листам.. и од еднаш ќе закочи.. не замрзнува туку само стои така, може да се клика на неа ама не реагира како да е офлајн. Ја гасам и кликам на неа пак да ја уклучам ..како да нема ништо. Како празен шорткат да е.. па морам да ресетирам. Нормално е тоа, на секому му се случува?
gerard напиша:И мене ми се дешава ова често, сакав да прашам.. па еве прочитав подоле.
Има уште нешто да прашам. Скоро еднаш во денот ми се дешава лисицата да ми замре на некој начин. Никако не можам да ја стартувам па морам да ресетирам компјутер.
На пр. работам нешто во неа.. листам.. и од еднаш ќе закочи.. не замрзнува туку само стои така, може да се клика на неа ама не реагира како да е офлајн. Ја гасам и кликам на неа пак да ја уклучам ..како да нема ништо. Како празен шорткат да е.. па морам да ресетирам. Нормално е тоа, на секому му се случува?