10 - ти ЈУНИ РУЛЗ!!! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
auu temava nejkam da ja vidam... ovaa godina za mene ne zavrsuva na 10ti juni :) kje go menjame datumot :)

:je:Ke има забави журки ке има свеее - полуматурава ке биде урневес:je:

ooo polumaturant ? :)
epa aj so cestito :)

SUDBINA напиша:

I ti polumaturant?! Cestito! a kj ke prajs polumatura?:kajg:

BeBe11 напиша:
Сесија? :) За мене како се доближува тој ден (7ми Јуни е за мене) се побавно и побавно ми мине времево...уште 3 школски денови!!!
Сесија сесија,и тоа каква сесија

Ситноооо, уште 48 часа или боље кажано два дена.
Во потеок според најавите на метеролозите се очекува снег на скопските улици, кои ќе бидат покриени во бело.
Рогањето на ранците, урлањето и заебавањето на наставнички е нормална работа.
Само уште да поминат овие два дена и се праиме лом.

Petok den so site go cekame neli?Edvaj cekam ustvari u petok nie ne uzime samo klasen cas i kraj na ovoj pekol.Cela godina se macevme sea.......Odmor...Ej luge kade na odmor be?Ohrid?Ili ne?

SUDBINA напиша:

Cestito za polumaturava inace extra ke si pomines jas lani bev polumaturant cool e

Готово, поминаа сите писмени, сите испрашувања, уште од сега се осеќам како на распуст. Официјално го чекаме петок и после распуст!!!:je:

Мистичен напиша:
Ми текнува како се чувствував кога ќе дојдеше овој ден! Огромна радост, фрлање и кинење на учебници и тетратки по училишниот двор, урлање, рогање ранци...!

Нека ви биде летниот распуст исполнет со многу другарување, нови симпатии и љубови, убави спомени кои ќе ви останат врежани во сеќавањата за цел живот! :)
Eве ти две сликички да се потсетиш на твоите урневес години,јас пред три саати го сликнав ова откако го раскостив мојот учебник по историја и ја одрав мојата тетратка -

SLIKA0214.jpg

SLIKA0213.jpg

Има ли некој уште вакви работи да се изнасмееме денеска

Е луѓе добро е, можам да кажам дека за мене годината завршува на 10:je: До денеска ме знаев......и сега сум многу среќна:je:

temava treba da bide 9-ti juni .. posto na deveti se zavrsuva :)

Manga напиша:
temava treba da bide 9-ti juni .. posto na deveti se zavrsuva :)

Е да оваа година на 9-ти завршува школо ама затоа истиот ден почиња светско.....:kez:

u nasiov slu4aj 9ti Juni...

Kolku gi sakam ovie denovi!!!! Ne samo 10 tuku i onie nekolku dena pred 10! TOP!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom