10 работи што никогаш нема да ги слушнете од една жена

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
За сексот:

*Денес сакам да те задоволам орално цел ден. Глеј си и фудбал во меѓувреме ако сакаш, само остави ме мене да си уживам.
*Еј што викаш да ја викнам онаа моја секси другарка, што сите ги остава без здив, и да имаме секс во тројка.
*Добре бе, до кога треба да те молам за анален.
*Немаш кондом! Нема везе и онака ич не сакам со кондом, а ако ти иде да свршиш, тоа можеш и на мене.
*Што !? Зар има девојки што не голтаат!

За секојдневните работи:

*Добро бе мајкуму стара, ќе научат ли овие мажи некогаш да возат!?
*Ме мрзи да се дотерувам сега. Добра сум си и вака.
*Еј сум се здебелила, ма што ми е гајле. Дај види во фрижидер дали има пиво или блашко нешто.
*Фармеркиве ги носам веќе 5 години и неам намера да купам нови, добри си се и овие.
*Еј ама ми е растурена собава. Боље да јадам во послужавник.

Само овие ми текнаа сега за сега. ;)

За се друго мош, ама за болдираното нема шанси никојпат да го слушнам да ми би де кажано...

Не си ти крив. ПМС имам а ти со ништо не ме правиш нервозна.

Ова го имам кажано повеќе пати, кога е во право во право е, јас сум крива и ПМС-от :)
а ми се има случено и петото и осмото да ги кажам

За сексот:

*Денес сакам да те задоволам орално цел ден. Глеј си и фудбал во меѓувреме ако сакаш, само остави ме мене да си уживам.
*Еј што викаш да ја викнам онаа моја секси другарка, што сите ги остава без здив, и да имаме секс во тројка.
*Добре бе, до кога треба да те молам за анален.
*Немаш кондом! Нема везе и онака ич не сакам со кондом, а ако ти иде да свршиш, тоа можеш и на мене.
*Што !? Зар има девојки што не голтаат!

За секојдневните работи:

*Добро бе мајкуму стара, ќе научат ли овие мажи некогаш да возат!?
*Ме мрзи да се дотерувам сега. Добра сум си и вака.
*Еј сум се здебелила, ма што ми е гајле. Дај види во фрижидер дали има пиво или блашко нешто.
*Фармеркиве ги носам веќе 5 години и неам намера да купам нови, добри си се и овие.
*Еј ама ми е растурена собава. Боље да јадам во послужавник.

Само овие ми текнаа сега за сега. ;)

Моментално го правам тоа а и скоро секогаш така јадам мора да глеам тв или на комп да седам така досадно ке ми е х)

Безвеза се фразиве. Пола и повеќе ги имам кажано. Ова може да не ги кажала некоја разгалена богаташка.

1. Знаеш , во последно време само се жалам не е ни чудо што ме игнорираш
2. Знам дека моите родители се во другата соба но сакам одма да се е*еме
3. Немој да се бришеш со твојата мајца еве земи ја мојава блуза
4. Еј ова беше интересно, кога ке то дојдат пак другарите да гледаме фудбал?
5. Во кујната имаше огромен пајак ама го убив !!

Постојано слушам..:toe:

Ако не се отвореше темава немаше да знаеме која што кажала... :))) Има ли нешто што сте го кажале а не е едно од горенаведените? :)))

-Машките се попаметни
-Не мора секогаш да ми кажуваш дека сум убава
-Биди искрен кога те прашувам дали сум слаба(и да го кажат не го мислат)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom