10 работи кои ви се одбивни кај спротивниот пол!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Работа која ви е најодбивна кај спротивниот пол?

• Нечистотата

Гласови: 139 29,0%
  • Лагите

Гласови: 130 27,1%
  • Љубомората

Гласови: 38 7,9%
  • Посесивност

Гласови: 28 5,8%
  • Опседнатост со изгледот

Гласови: 26 5,4%
  • Влакна на стомак, под пазувите, меѓуножјето

Гласови: 57 11,9%
  • Хистерични напади

Гласови: 61 12,7%

• Вкупно гласачи
    479
:pos: хистерични напади....

Лагите и Љубомората пред се потоа нечистотијата

1.Visoko krenata raka so cigara (ne znam zosto zenskite taka pusat)
2.Nemanje pojma od vozenje ama zatoa kurcenje turbo
3.Gledanje milion saati u ogledalo
4.Nemam sto da oblecam (me zabole)
5.DEBELA SUM!!!
6.Mora li tolku da lokas
7.Koi se nasite??? (fudbal)
8.Pienje liker
9.Trepkanje so ocinjata koga im treba nesto
10.O G O V A R A NJ E

Најмногу од се што мразам е кога некој ме лаже, а поготово девојка. Тогаш сметам дека не ме почитува. Тука би ја ставил и посесивноста во пакет со љубомората. Другото горе-доле се трпи некако.

1.Нечистота дефинтивно на прво место.
2.Лажење
3.Намќореност и немање смисла за хумор
4.Преголема самобендисаност
5.Неинтелигенција
6.Постојано наоѓање мани и после тоа истите да ми ги вади на нос.
7.Расипаност,подмуклост
8.Претерана посесивност и љубомора
9.Тотална незаинтересираност за ништо
10.Имање став:Види ме кој сум јас

Saram baram dur e so nekogo. Se lapa so smokljan i zeva u mene. Mi idese da i aknam edna preku mucka

Ок,јас длабоко се извинувам,имаш право има дури и такви што се палат на првутче,на влакнести машки,дури познавам и машки што се палат на влакнести девојки...
E ova nemozam da si go objasnam..."postojat maski sto se palat na vlaknesti devojki"????????
What the f*ck..............?!

Mi preci posesivnosta, ako e preterana. Vsushnost mi prechi se shto e preterano kaj sprotivniot pol :)

Vazno da se druzime ali fakt e deka necistotata e nepodnosliva kaj sprotivniot pol

лажењето и хистеријата би ги ставил пред се.за другото има лесно решение...ова е карактерот а тој тешко се менува,за жал

Saram baram dur e so nekogo. Se lapa so smokljan i zeva u mene. Mi idese da i aknam edna preku mucka
Lele! GG e muabetov! :pos2:
1* Inaet
2* NAvodna naivnost
3* Glumenje ludilo
4* Do sega dvajca sum imala a so tretiot idam skoro 7 godini, ama neshto ne mi ide poslednive denovi...
5* Mrazam muvanje ...a ti vecher zafaten si?
6* Mnogu se niski!!! Jbg, Tatko mi me pravel za svoja dusha-195cm!
7* Shminka. E da mu ebam mater, ama poglupava rabota vo smetov ne e izmislena:baeh:
8* Mi zvoni telefonot ama nemozam da si go najdam niz tashnata
9* FEMINIZAM!
10* Golemi obetki! bleh...
Edit:
11* I gerdan do pod papok!

1.Да се биде она што не е
2.Нечистота...неуредност и сл.
3.Да се биде лажго
4.Дволичност...уффф мноогу лошо
5.Љубомора
6.Да се врши насилсто кон понежниот пол:pipi:
7.Пасивен...мрзлив...
8.Досаден
9.Женкар
10.Прост и неинтелегентен

Пред се тој што е покрај мене треба да личи на човек,среден и чист.Значи пред се за мене нечистотата.
По ова лагите ме вадат од такт,а со нив и дволичноста..Пред другарите фраер пред мене мирно куче!
Љубомората е нешто што највише го мразам во врска.Тоа е особина која јас понекогаш ја поседувам но и особина која често ја приметувам кај него.Со време се се менува,стекнувам доверба и ја зацврстувам врската така да такви испади не правам,а тој ако не ми верува ќе продолжи со љубомората а со тоа и врската ќе завршиfiksna:
Несакам прости и неинтелегентни луѓе кој молчат и чекаат да добијат прашање.Некомуникативни луѓе најмногу ме нервираат и прекинувам контакт со нив.

Најмногу што ме нервира е лажењето.И ситница да е ми смета.Има и други работи но не толку многу и можам со се да се справам.Но кога некој те лаже тоа е страшно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom