10 работи кои ви се одбивни кај спротивниот пол!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Работа која ви е најодбивна кај спротивниот пол?

• Нечистотата

Гласови: 139 29,0%
  • Лагите

Гласови: 130 27,1%
  • Љубомората

Гласови: 38 7,9%
  • Посесивност

Гласови: 28 5,8%
  • Опседнатост со изгледот

Гласови: 26 5,4%
  • Влакна на стомак, под пазувите, меѓуножјето

Гласови: 57 11,9%
  • Хистерични напади

Гласови: 61 12,7%

• Вкупно гласачи
    479
само едно ќе кажам се ме нервира од тие што ги наброја ацид ама баш сите ама одбрав нечистотата а понатаму сите други

1. Коа нешто не им пошол денот тоа го пренесуваат и на другите
2. Опседнатост со изгледот (ЛЕЛЕ КОЛКУ СУМ УБАВА!!!!!!!!) БЉАК!!!
3. Дволичност (ЛЕЛЕ ПРЕД ДРУГАРКИТЕ СЕ ПРЧИ А КОА ЌЕ БИДЕ САМА НЕЗНАЕ ЗБОР ДА КАЖЕ)

Нехигиена е нешто што е универзално дека 99.99999% луѓето не сакаат нечист човек во кои спаѓам и јас ама незнам зошто некогаш малку ми доаѓа пренападно и глупо кога ќе ме прашаат дали се убави или дали нешто убаво им стои а пак да е опседната само со изгледот.
А нормално од останатите лоши одлики кои не ми се допаѓаат на само кај партнер туку и кај другари се дволичност, лажење, болна љубомора, преголема посесивност и опседнатост со некои работи а и претерана хистерија знае да иде на нерви, само јас сум смирен тип, неизбувлив и се обидувам да бидам што е можно покоректен и секогаш сум спремен за компромиси.

Лаги! Мразам кога некој ме гледа у очи и ме лаже :nerv:

1.Necistota
2.Lagi
3.Neilentelegencija
4.Arogancija
5.Glumenje golem mangup
6.Neodgovornost
7.Preterana i neosnovana ljubomora
8.Opsednatost so bilo so
9.Dvolicnost
10.Histericni napadi

od karakterni osobini:
1.uf kolku ne podnesuvam lagi,lazenje za sve i svasta
2.macho sindrom(pod ova se podrazbira arogantnost, glumenje gazda u kuka, cepanje so materijalni raboti i slicno)
3.posesivnost
4.ljubomora
5.pasivnost
6.dvolicnost
7.neodgovornost
8.preopteretenost
9.nekultura, nemanje opshti maniri

od fizicki izgled t.e i naviki donekade
1.nehigiena
2.vlaknetost
3.zut zub i zdiv sto ubiva

Симнување ѕвезди!
НЕ ми пречи ако ме сака да ми го каже тоа, не ми пречи ни понекогаш да е романтичен али (Thanks God, дечко ми не е таков) страшно ме иритира она „Види каква прекрасна ноќ во која секоја ѕвезда е премала за да ти долови колку те љубам...” Ма така нешто идеше, одамна не ми се лигавел никој...

Анастазија напиша:
Симнување ѕвезди!
НЕ ми пречи ако ме сака да ми го каже тоа, не ми пречи ни понекогаш да е романтичен али (Thanks God, дечко ми не е таков) страшно ме иритира она „Види каква прекрасна ноќ во која секоја ѕвезда е премала за да ти долови колку те љубам...” Ма така нешто идеше, одамна не ми се лигавел никој...
Жално, но немаш појма уште колку многу девојќи „паѓаат“ на такви глупи финти. Дудлачи.

1.Лаги
2.Нечистота
3.Неодговорност
4.Немање почит спрема другите
5.Омаложување на послабите од нив
6.Немиени заби
7.Премногу лигавење
8.Љубомора
9.Дволичност
10.Глумење јак фраер

У принци ме нервираат сељаци, а тоа подразбира: нискоинтелегентни, уфурани, шатирани, "мачо типци".
Можда ќе ви звучи малце чудно, ама нечистотата не ми пречи толку многу.

Анастазија напиша:
Симнување ѕвезди!
hahaha...стај ме на МСн да ги дознаеш сите финти...
Мрзам дигнати некои...и напади на хистерија:ija:

Ма финтите за фаќање женска се најпроваленото нешто! Се прашувам како е можно некои типки уште да не сфаќаат?!! Понекогаш си мислам дека всушност сфаќаат за што се работи али не им пречи (колку и бизарно ова да звучи)...

1.Нечистота
2.Жути зуби
3.премногу лигавење
4.ако се праи фраер
5.Сите овие и уше многу ама ме мрзи да допишам зашо ги има многу

дефинитивно најмногу ми смета:

лаженјето
тврдоглавоста
опседнатоста со својот изглед
нечистотија
арогантност
и тако далје и тако далје

Acid напиша:
Жално, но немаш појма уште колку многу девојќи „паѓаат“ на такви глупи финти. Дудлачи.

Greska si.Treba tipkata da bide epteeeeeeeeen maloumna ili 15godisna da padne na takvi finti.Mene kaj maskiot pol najveke me nervira toa sto nekogas se posesivni za nekoi raboti i nedaj boze nekoe masko da ne necisto u smisol area na pot da mi vlaga u nos e togas mislam ke se onesvestam,a ljubomora ne mi preci samo da ne e vo pregolema mera:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom