Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни љубовен тепих нејќеш?...абе ако е нечист бегам 100 километри и немам можност да го запознам и да видам дали е лажливец, љубоморен, хистеричен...а најмалку дали е влакнест:pos2:
:pos2: не бе не ме сфати, викам дека ако е нечист нема да дознаам дали е хистеричен, љубоморем,...,бла бла бла, а помалку ќе откријам(дознаам) дали е влакнест:pos2:Ни љубовен тепих нејќеш?...
да бе стварно...не сум те прочитал убаво:pos2: не бе не ме сфати, викам дека ако е нечист нема да дознаам дали е хистеричен, љубоморем,...,бла бла бла, а помалку ќе откријам(дознаам) дали е влакнест:pos2:

, и многу ме иритира кога ќе видам женско како пие пиво. Не сега дека јас не пијам пиво па не треба никој да пие, ама мислам дека на женско не му доликува да пие пиво. Има разни алкохолни пијалоци кои можат да го заменат, а пивото некако ме асоцира на куп машки кои се собрале и гледаат некој натпревар во живо (макар што јас тогаш пијам нешто друго :wink
. Ако ми текне нешто друго ќе допишам ама сега за сега мислам дека се доволно (да не речат девојчињата дека само мани им наоѓам).
а друго нешо шо знам некоја љутка на секој 2 минути да го крева носот , на живци ми гази