- Член од
- 6 март 2009
- Мислења
- 979
- Поени од реакции
- 853
Добра беше журката ... само што многу сељаци имаше голи се соблекле па се фрлаат ласта у пената ко во чоколадо да се фрлаат ... ама сепак со добро друштво одлично си поминав
vo posledno vreme i ja sum zabelezal mnogu seljaci da odat na zurkiДобра беше журката ... само што многу сељаци имаше голи се соблекле па се фрлаат ласта у пената ко во чоколадо да се фрлаат ... ама сепак со добро друштво одлично си поминав
Veruvaj deka barem The way we see the world site ja znaea posho i baba mi da ja prasash za Tomorowland i ona znaeМали деца, у право си -HRO, песниве што ги наброи по 3 пати ги пуштаа, и се сеќавам на The Way We see the world беше пуштена ептен тивко, иако пола и повеќе од публиката не ја ни чула уште оваа песна, доста сељаци и некако делуваше веке видено, што се однесува до македонските DJ-и, не ме импресионираа, наликуваат на youtube... трака по трака само хитови језда е Greatest hiтс али очекувам нештно ново и подобро, за вакви журки секој може да биде dj, Numark DJ2GO би им бил доволен за тоа што го правеа вчера, и дим да ме нqма неможеа да ја изостават
Не ми изгледаше така.Veruvaj deka barem The way we see the world site ja znaea posho i baba mi da ja prasash za Tomorowland i ona znae
Па со облека да се фрлаат?Добра беше журката ... само што многу сељаци имаше голи се соблекле па се фрлаат ласта у пената ко во чоколадо да се фрлаат ... ама сепак со добро друштво одлично си поминав
ако се голи зошто се голи ако се облечени зошто се облечени , у qrac веќе гледајте си за вас и нека не ве боли кој што прави , барем на журка , така ќе ви биде подоброПа со облека да се фрлаат?
И јас се соочував со истиот проблемНе ми изгледаше така.
Мислам може баба ти знае, но навистина беше пуштена тивко, а и никој околу мене не реагираше на песната освен јас.
Тоа е......
Тоа е друже, не знае народов што е добра музика, они претпочитаат шабанарија.И јас се соочував со истиот проблем
Апсолутно се согласувам со ова. Приоритет овде е шабанеријата, и мислам дека тоа ќе остане така долг период.Тоа е друже, не знае народов што е добра музика, они претпочитаат шабанарија.
Без навреда.
Со постов сакаш да ми кажеш дека избра грејтест наместо Вориорс денс? И после кажуваш дека луѓето немаат вкус?Апсолутно се согласувам со ова. Приоритет овде е шабанеријата, и мислам дека тоа ќе остане така долг период.
Кога ќе ми текне што имаше на Warrior Dance Festival во Белград истата таа вечер кога беше Greatest - ми се плаче...
Камо среќа да беа само Продиџи вечерта.....
Ваков евент кај нас за едно 70 години...
Абе има Србија квалитетни настани, ама и Србите не се ништо поарни од нас. Пример ти е АСОТ што требаше да се одржи во Белград, ама се откажа поради слаб интерес...Апсолутно се согласувам со ова. Приоритет овде е шабанеријата, и мислам дека тоа ќе остане така долг период.
Кога ќе ми текне што имаше на Warrior Dance Festival во Белград истата таа вечер кога беше Greatest - ми се плаче...
Камо среќа да беа само Продиџи вечерта.....
Ваков евент кај нас за едно 70 години...