#10 Greatest Hits Foam Party

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Добра беше журката ... само што многу сељаци имаше голи се соблекле па се фрлаат ласта у пената ко во чоколадо да се фрлаат ... ама сепак со добро друштво одлично си поминав :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
Добра беше журката ... само што многу сељаци имаше голи се соблекле па се фрлаат ласта у пената ко во чоколадо да се фрлаат ... ама сепак со добро друштво одлично си поминав :)
vo posledno vreme i ja sum zabelezal mnogu seljaci da odat na zurki :)

T

Torchyrus

Гостин
Samo Satelite od koga si zaminaa decata posle 3 i Nikifor 30 minuti se drugo sranje , greatest samo so edna ili dve traki od Armin ako ne se lazham .. e nebiva taka , pustaat nekoi sranja od Chuckie ili sto ti znam tamu sho nemaat ni H od hits

H

-HRO

Гостин
Претераа со Koko, Somebody that I used to know, Otherside, Changed the way you kiss me & Jump Around.
100 пати може ги пуштија.
Незнам зашто ама Omen и The Way We see the world одеа толку тивко што беше разочарувачки лично за мене.
Најдобри импресии од Dj Navigator, Dj Satellite (стандард) и Dj-от што ја спука Smack My Bitch Up.
На крајот кога се исчистија децата беше супер, и Навигатор и Сателајт направија одлично журче со трансот.

Член од
2 јули 2008
Мислења
165
Поени од реакции
80
Мали деца, у право си -HRO, песниве што ги наброи по 3 пати ги пуштаа, и се сеќавам на The Way We see the world беше пуштена ептен тивко, иако пола и повеќе од публиката не ја ни чула уште оваа песна, доста сељаци и некако делуваше веке видено, што се однесува до македонските DJ-и, не ме импресионираа, наликуваат на youtube... трака по трака само хитови језда е Greatest hiтс али очекувам нештно ново и подобро, за вакви журки секој може да биде dj, Numark DJ2GO би им бил доволен за тоа што го правеа вчера, и дим да ме нqма неможеа да ја изостават :cautious:

T

Torchyrus

Гостин
Мали деца, у право си -HRO, песниве што ги наброи по 3 пати ги пуштаа, и се сеќавам на The Way We see the world беше пуштена ептен тивко, иако пола и повеќе од публиката не ја ни чула уште оваа песна, доста сељаци и некако делуваше веке видено, што се однесува до македонските DJ-и, не ме импресионираа, наликуваат на youtube... трака по трака само хитови језда е Greatest hiтс али очекувам нештно ново и подобро, за вакви журки секој може да биде dj, Numark DJ2GO би им бил доволен за тоа што го правеа вчера, и дим да ме нqма неможеа да ја изостават :cautious:
Veruvaj deka barem The way we see the world site ja znaea posho i baba mi da ja prasash za Tomorowland i ona znae

Член од
2 јули 2008
Мислења
165
Поени од реакции
80
Како и да е ..повеке сакам да дадам значај на тоа дека треба да се смени track листата шо ја слушаме у секоја дупка кај шо се пушта музика

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Veruvaj deka barem The way we see the world site ja znaea posho i baba mi da ja prasash za Tomorowland i ona znae
Не ми изгледаше така.
Мислам може баба ти знае, но навистина беше пуштена тивко, а и никој околу мене не реагираше на песната освен јас.
Тоа е......

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Па со облека да се фрлаат?

H

-HRO

Гостин
Тоа е друже, не знае народов што е добра музика, они претпочитаат шабанарија.

Без навреда.
Апсолутно се согласувам со ова. Приоритет овде е шабанеријата, и мислам дека тоа ќе остане така долг период.
Кога ќе ми текне што имаше на Warrior Dance Festival во Белград истата таа вечер кога беше Greatest - ми се плаче...
Камо среќа да беа само Продиџи вечерта.....
Ваков евент кај нас за едно 70 години... :D

П

Паган-др

Гостин
Апсолутно се согласувам со ова. Приоритет овде е шабанеријата, и мислам дека тоа ќе остане така долг период.
Кога ќе ми текне што имаше на Warrior Dance Festival во Белград истата таа вечер кога беше Greatest - ми се плаче...
Со постов сакаш да ми кажеш дека избра грејтест наместо Вориорс денс? И после кажуваш дека луѓето немаат вкус?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Абе има Србија квалитетни настани, ама и Србите не се ништо поарни од нас. Пример ти е АСОТ што требаше да се одржи во Белград, ама се откажа поради слаб интерес...

Kajgana Shop

На врв Bottom