08.08.2001-Карпалак

• Креатор на темата Креатор на темата CurvaSudMilano
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
08.08.2001-Карпалак

da ne se zaboravi kako sto se amnestira

Секогаш во срцата на македонскиот народ. Вечна им слава.

Нане Наумоски,
Сашо Китаноски,
Бранко Секулоски,
Горан Миноски,
Марко Деспотоски,
Ердован Шабаноски,
Љубе Грујоски,
Дарко Вељаноски,
Веби Рушидоски,
Пеце Секулоски
Вечна им слава!
Ако постоит Господ,нека ги вратит овие 10 луѓе,ќе му ги дајме Али,ЉуБчо,Бранко,Грујо,Љубе и останатото ѓубре.

Вечна им слава !

а она што постојано им го кршат спомен обележјето на автопатот Скопје - Тетово е показател какви суштества амнестираа...

Како можеше Министерот за Одбрана овој новиот, Шиптарот да не се појави денес на Карпалак ? Како што се бореа неговите браќа така се бореа и нашите, почитта треба да биде взаемна, но изгледа во Македонија тоа никогаш нема да се случи. Крајно сум разочаран од составот на новата влада со тоа што на некои важни Министерски фотељи седнаа тие што ги убиваа нашите браќа пред 10 години, а патем и беа амнестирани. Нема да ми биде чудно доколку почне државата и пензија да им дава затоа што ги убиваа нашите татковци, дедовци, браќа...

Вечна им слава на загинатите, обичниот Македонец никогаш нема да го заборави нивното жртвување.

Ѕверството кај Карпалак!!!

Вечна им слава, никогаш да не се заборави

Вечна им слава на хероите, никогаш да не бидат заборавени.
Сите се чукаме во гради за татковината, а сите седат мирни додека убијците добиваат пензии и амнестии, апсурд во раскош :(.

Вечна ви слава МАКЕДОНСКИ ХЕРОИ !!! МАКЕДОНИЈА НЕ ЗАБОРАВА !!!

Вечна ви слава МАКЕДОНСКИ ХЕРОИ !!! МАКЕДОНИЈА НЕ ЗАБОРАВА !!!

Македонија заборави со самото тоа што не ги уапси злосторниците но Македонците не забораваат !

Министерот за одбрана Фатмир Бесими ќе треба да положожи свежо цвеќе на спомен обелејжето за Карпалак 2001,кое неговите браќа го кршат секој месец.

Добро,само мене ли ми е чудно и апсурдно тоа или???

Вечна им слава на хероите... А срам за копилињата кои седат во собраниските клупи/

Хах, кретенот не се појавил... нема муда,нема храброст... Всушност,тоа им е одлика на него и сите негови браќа :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom