08.08.2001-Карпалак

• Креатор на темата Креатор на темата CurvaSudMilano
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
На овој ден пред десет години загинаа 10 припадници на безбедносните сили на Македонија,а тројца беа потешко ранети во нападот што го извршиле припадниците на она.
Вечна им слава на Македонските синови на Македонските херои кој што животот го дадоа за татковината.
08.08.2001, Kарпалак - да не се заборави!

Вечна им слава на македонците што ги дадоа своите животи ! Да останат запаметени и да не се заборави нивниот херојски акт !!

пс:Не ја политизирајте темава - срамота е !

Вечна им слава !
Ако некој праша дефиниција за апсурдност ,едноставно како пример дајте го поствоениов(после 2001ва) период кај нас...

Македонија нема да ги заборави....Вечна им слава

Вечно ќе се паметат оние кои го дадоа својот живот за нашата држава и оставија дечиња, жени и мајки вечно да тегуваат по нив, кога требаше да живеат и да ги издигаат своите деца тие отидоа под земја, единствено неизмерно да им се заблагодариме е да ги паметиме и никогаш да не ги заборавиме.
Вечна им слава!

Вечна им слава!

Министерот за одбрана Фатмир Бесими ќе треба да положожи свежо цвеќе на спомен обелејжето за Карпалак 2001,кое неговите браќа го кршат секој месец.

Добро,само мене ли ми е чудно и апсурдно тоа или???

Вечна им слава на хероите... А срам за копилињата кои седат во собраниските клупи/

Министерот за одбрана Фатмир Бесими ќе треба да положожи свежо цвеќе на спомен обелејжето за Карпалак 2001,кое неговите браќа го кршат секој месец.

Добро,само мене ли ми е чудно и апсурдно тоа или???

Вечна им слава на хероите... А срам за копилињата кои седат во собраниските клупи/
А што им смета плочата јас незнам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom