Македонцки
мадрфакр
- Член од
- 23 ноември 2007
- Мислења
- 4.281
- Поени од реакции
- 634
1.трескам глупости, не познавам, не знам...јас се извинувам што го направив вашето височество нервозно па реагира во постовите, ниту моите ниту твоите познавања не се 100% точни.Јас преку конкретни примери ти кажав и покажав дека СТБ не само што не е имуна туку се претвора во Голијат помегу банките, а знаеме тој како заврши, наместо да врегаш контрааргументи би биле добредојдени1.Ајде и потпарол станав Те убедувам да не трескаш глупости за влијанието во Грција врз СТБ.Се маваш од земја за работи кој не ти се ни оддалеку јасни.Заминал еден клиент од СТБ и крај на светот )Секој клиент е важен,ама дека врзале крпа на глава може само да се теши вашата фирма.Има поголеми риби кој треба да се чуваат.
2.Ти во банка ли работиш? Или дневно ти доставуваат извешати?
3.Моите познавање за банкарскиот и монетарниот систем не се од медиуми,ни од дневни расправии со службеници или од стоење пред шалтер.Плус патриот кој сака да си ја уништи својата земја со ширење од ракав приказни каде појма нема за функционирање на банка и нејзината независност од матичната банка,ми е секојдневна пракса во Македонија.Затоа и реплицирам овде,знам дека просечниот македонец лесно потпаѓа на вакви муабети за паника,а ти си во улога на пропагатор.Што сакаш да постигнеш Македоцки?
2.СТБ нема да биде имуна на состојбите во НБГ факт потврден тука
целта постигната:helou:знам дека просечниот македонец лесно потпаѓа на вакви муабети за паника,а ти си во улога на пропагатор.Што сакаш да постигнеш Македоцки?