Вечерва ме напна со Холанѓаниве,жими се!Fantom_oh напиша:војводо, абе ако нејкиш да идаш не мораш
риал грл, двапати појке зеаме пари од странски него од домашни туристи. ел охрид ке видиш колку странци имат, поготово холанѓани
имат и холанѓани и енглезиRealGirL напиша:Вечерва ме напна со Холанѓаниве,жими се!
Доаќам у петок во Ох за да видам!
У Охрид нема само туристи од Македонија...Тууу Холангјани па Срби...има доста Пољаци мисламvojvodata напиша:abe vie prajtese gazdi mene ne mi smeta toa zos u ohrid ne sum bil moze 10god., poslednive 5-6god. idem u struga i podobro mi e. ama ako ne vi se skopjani i dr. turisti togas dali ke se pravite gazdi? ke bidete kako istocna makedonija(bez navreda za tie od ist.mk.)
А Енглезите ги заборави!Boomerang напиша:У Охрид нема само туристи од Македонија...Тууу Холангјани па Срби...има доста Пољаци мислам
ми се потроши билобилот (by Mac))RealGirL напиша:А Енглезите ги заборави!
so ti znacese ova???vojvodata напиша:ima i od cecenija, i od zanzibar, doagaat i od grenland ponekogas, posle od turkmenistan, kirgistan, aljaska, pa duri i od antarktikot.
sonuvajte
Кај па ти ќе ојш нели си алергична на сонце? Него јас ќе си оам у Струмица на одмор, ОриТ ќе им го остаам на ориѓани и на "енглезите". :icon_rollbibika напиша:Јас да ти кажам право Фантом,Охрид не го пропуштам ниедно лето,па мајка Јана да е.
Е сега зошто? Баш затоа што сте такви,какви што сте.Многу сте ми интересни и прекрасно се чувствувам дури ве слушам и се расправам со вас Охриѓани.
Странциве не реагир`ет,зш не ве разбир`ет,свашташ???
Ама зато ко ќе се извикате...леле шо ме фрк`ет блажојнааааа...:pos2: ние ве разбираме. И си доаѓаме по доза „нервоза”,секое лето.
Ни мојш нешчо?:nenene:
Абе,види вака.Не се текстовиве за кавга,ами за „кавга”!!!:poss:
П.С. Фантоооооомм, пиши ме во теФтерот,да не се расправаме!!!
te pisav na pocesno mestobibika напиша:Јас да ти кажам право Фантом,Охрид не го пропуштам ниедно лето,па мајка Јана да е.
Е сега зошто? Баш затоа што сте такви,какви што сте.Многу сте ми интересни и прекрасно се чувствувам дури ве слушам и се расправам со вас Охриѓани.
Странциве не реагир`ет,зш не ве разбир`ет,свашташ???
Ама зато ко ќе се извикате...леле шо ме фрк`ет блажојнааааа...:pos2: ние ве разбираме. И си доаѓаме по доза „нервоза”,секое лето.
Ни мојш нешчо?:nenene:
Абе,види вака.Не се текстовиве за кавга,ами за „кавга”!!!:poss:
П.С. Фантоооооомм, пиши ме во теФтерот,да не се расправаме!!!
ти ке идаш да те запишам:zlo:NeMiRnA напиша:хахахахахаха е вакви текстови ко ке се читам секогаш се смеам,закон се тоа е македонштина хехеххехе