Што ќе кажете за студентските избори?

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Ja mislam deka ova se sto se slucuvan ne samo so studenskite izbori, tuku i se sto se slucuva vo drzavava, e vo rezija na komunjarskata sds, zatoa sto se otkrivaat nivnite aramiluci za vreme na nivnoto vladeenje, i ke mora da odgovaraat za toa! eve kako i sto se otkrivaat malverzacii na zenata na drzavnikot(ligusot) i ova e vo negova rezija da se destabilizira povtorno Makedonija za da se vratat na vlast, ali ovoj pat nacekaa tvrd orev a toa e premierot Gruevsk.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
I orevite se krckaat so malo cekance.

Samo narodot koga ke se svesti, togas ke ima nadez.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
zatoa toa kopile ko bajagi sakal da se povlece od politickata scena, znae deka na slednite precedatelski izbori ke dozivee sram i ponizuvanje kako nikoj dosega vo svetot.
Ipak temata e za studenskite izbori, me interesira vaseto mislenje molam!!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Studenstskite izbori ne me interesiraat, a jas se obrativ za orevceto (gruevski) koe moze da bide skrseno lesno, oti i toj e potkupliv.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Garfield напиша:
Studenstskite izbori ne me interesiraat, a jas se obrativ za orevceto (gruevski) koe moze da bide skrseno lesno, oti i toj e potkupliv.

Ne zaboravi,gledas deka nikoj ne se drzi kako sto se drzi Gruevski, mnogu mi se bendisuva sto ne popusta i ne podlegnuva na nikakvi albanski, i komunjarski pritisoci, jas veruvam vo nego, i edinstvena nadez za Makedonija vo ovie momenti e samo gospodinot Gruevski.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.086
хахах Гарфилд, мрч мрч :)
Јас не гледам некоја поента во тие студентски избори, и коа беф студент ништо не осетиф подобрување благодарение на тој прецедник на ССУКМ

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Cista politika, isto e sekoja godina, a nikoj od studentite kako nas ne dobiva nesto, tuku samo gubime zaradi nekoj koj ke si zeme kola i kancelarija i ke izleze vo javnost 3 pati godisno

Gorco

WEHADAHFUKDOWAHNODAT
Член од
29 април 2005
Мислења
556
Поени од реакции
35
NACIONALIST напиша:
Ne zaboravi,gledas deka nikoj ne se drzi kako sto se drzi Gruevski, mnogu mi se bendisuva sto ne popusta i ne podlegnuva na nikakvi albanski, i komunjarski pritisoci, jas veruvam vo nego, i edinstvena nadez za Makedonija vo ovie momenti e samo gospodinot Gruevski.
off topic:
Красниќи достапен , ама полицијата не го апси
http://www.vest.com.mk/default.asp?id=132062&idg=7&idb=2011&rubrika=Crna+Hronika

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=505456&postcount=24

Gorco

WEHADAHFUKDOWAHNODAT
Член од
29 април 2005
Мислења
556
Поени од реакции
35
NACIONALIST напиша:
Ipak temata e za studenskite izbori, me interesira vaseto mislenje molam!!!
Срамота, која се повторува со децнии!!! Читај даље:

"Претседателот на Изборната комисија на студентските избори беше уапсен од полицијата, осомничен дека сакал да убие некого со нож. Со него приведоа уште еден студент, кој во моментот на апсењето имал пиштол. Поради тоа Изборната комисија не можеше да објави кој кандидат за претседател победил. Па затоа едниот се самопрогласи за студентски лидер. Другиот ден претседателот на Изборната комисија беше пуштен, ама наскоро беше киднапиран. На сето тоа му претходеше полнење на кутии, еден студент да гласа за петмина, притисоци со праќање пораки од мобилен, лепење плакати на изборните места и поништување на гласањето на цели факултети. На изборите излегле одвај 20 отсто од студентите.
По успешно завршените избори, новиот претседател изјавува дека пред него "стои предизвикот да направи нешто повеќе за студентското движење". Повеќе од ова не може да направи.
Кое црно движење? Кои студенти? Што ли ги пали во тоа да се биде студентски лидер? Што е тоа Студентска организација? Од која партија е таа? На колку студенти во Македонија им е гајле кој е претседател на нивната организација? Кој плаќа за нивните трошоци? Како не им е срам воопшто да се кандидираат за лидер на таква организација, а не пак да се тепа за да победи?
Истите овие студентски кандидати за политичари утре ќе ги видиме во некоја политичка партија. Ќе ги гласаме за пратеници. Некој од нив ќе стане министер, а со вакво богато изворно искуство зошто да не стане и премиер. Тие ќе даваат изјави дека "Македонија има демократски капацитет да организира фер и демократски избори". Само вакви политичари ќе не внесат во Европската унија, оти во НАТО веќе ќе бидеме влезени.
Се додека и последната битанга што лепела плакати на избори не добие некое место од кое може да се офајди, ние нема да ја видиме Европа. Затоа што Европа не гледа преку нив."

http://www.vest.com.mk/default.asp?id=132052&idg=7&idb=2011&rubrika=Prilog

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Само начин политичките партии да си ги мерат. Чиста фарса и деградација на студентите како категорија!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
NACIONALIST напиша:
А бе немам ништо против него, само да не го снајде судбината на Ѓинѓиќ? На многумина им запна како раска во око.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Пак ќе кажам, само студентски парламент е решението.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ni toa nema nisto da rsi.

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
Што студентски избори???
Ова се избори?
Самоил Малчески 6100
Иван Андонов 1700 гласа
и изборната комисија (Претседател од ДУИ - со обид за убиство, и 4-ца од СДСМ) не ги признава резултатите, а тие СЕКАДЕ ставија своја комисија :)
Па сами си се киднапираат, па прават циркузи насекаде....
Абе ајде!

Тане

„Форумџија во години“
Член од
6 март 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
Мизерија од идните „академски граѓани“!

Такви избори.....:nenene:

Поздрав!