Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 1.922
- Поени од реакции
- 3.254
Кувертира и Канела имаш најубави торти у Скопје, за Велес не знам.Домашна е тортава или купечка ? Ако е купечка од каде е ?
Кувертира и Канела имаш најубави торти у Скопје, за Велес не знам.Домашна е тортава или купечка ? Ако е купечка од каде е ?
I DELICIJA SE ODLICNI ZA TORTI KOLACIКувертира и Канела имаш најубави торти у Скопје, за Велес не знам.
Ansari си бил? Во правец на Пратер. Мада твоево изгледа подобро.Виена
Не сум бил. Не ни знаев дека има грузиски ресторан ако едни пријатели не ме заведоа таму.Ansari си бил? Во правец на Пратер. Мада твоево изгледа подобро.
Do tebe e.Можеби сум оф топик (најверојатно) но оваа тема е најсоодветна.
Дали сум единствен или путерот од кикири особено во кам го имаат ептен расипано...знам дека имаше благ вкус и се лепеше на заби...а сега некако има многу масло,не се лепи како порано кога ке го јадеш.
Исто има некој чуден вкус малце горчлив и воопшто не е благ дури имам чувство дека и кикиритките ги имаат прегорено.....
А слично е и со другите путери што сум ги купил...без разлика на цена...
Па дали е до мене или е до путерот.
,,,domashna e,,,bademi,,,indiski orevi,,,borovinki i prelieno so malini,,,Домашна е тортава или купечка ? Ако е купечка од каде е ?
E тој шлагот од боровинки ми фати око а и преливот од малини е многу добар барем вака на око.,,,domashna e,,,bademi,,,indiski orevi,,,borovinki i prelieno so malini,,,
,,,ima i urmi kako zasladuvach,,,bidejki vo tortata nema ni zrno sheker,,,
Пиши бре принц крофна,јебало те вете кете.
Toa e mestoto / slatkarnicata.Пиши бре принц крофна,јебало те вете кете.
Еклер.Пиши бре принц крофна,јебало те вете кете.
Еклер.
Океј ама Харалд Хардрада Суровиот,ништо лично ама тема не е у коју слаткарницу едеш,него што.Toa e mestoto / slatkarnicata.
Како штом сфатив по реакциите на швеѓаниве слатково на шведски се вика семла. И секако не е баш еклер затоа што има различно тесто и нема чоколаден прелив а има прав шеќер.Прегледај го приврзокот 442444
Океј ама Харалд Хардрада Суровиот,ништо лично ама тема не е у коју слаткарницу едеш,него што.
Ако иду ја да еду некое тајванско кучешко гомно у Тајпеј,сигурно нема да пишу Кил Нунг Дог Пуп,него ке пишу едноставно гомно.
Пукнаја ни кур на Кајгану форум за некакфу си скандинафску слаткарницу или тајпејски шинтерајски фаст фуд.
Хаха.
Повеќе ми личи на индијанка.Еклер.