- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 908
- Поени од реакции
- 186
Ништо не читам али ја позајмив Мистеријата на синиот воз-Агата Кристи,многу иам слушано за неа....од вечерва почнувам да ја читам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па може да ни го препорачаш, ако не е тајнаВо моментот сосема случајно почнав да ја читам, книгата на Игор Џамбазов, прирачник против антиалхохоличари, баш како и претходнодната, се уште не знам дали да му завидувам за бурниот живот или да го жалам за тоа што го има поминато, навистина чудно кога читаш и кога се ставаш во негова ситуација..... имам уште доста за читање денес почнав, до вчера читав едно доста интересно литературно дело, напишано од еден наш член на форумот![]()
па може да ни го препорачаш, ако не е тајна![]()
jas gi zemav i dvata dela,i zdravje letoto planiram da gi procitam.samo mi izgleda mnogu tesko ostvarlivo posto zaedno ispagaat okolu 1000 straniciПри крај сум со книгата “Сталин: Дворот на црвениот крал - втор дел“ од Сајмон Сибаг Монтефјоре. Вториот дел излезе можеби година дена по издавањето на првиот дел и се изначекав искрено, ама вредеше. Одлична книга, детално напишана, морници ме ежат додека ја читам, едноставно не ми се верува на какви злосторства е способен човековиот ум. Првиот дел се занимава со приватниот живот на Сталин, неговото пробивање до врвот на политиката и општо целиот период на Сталин до 1941 година, а вториот дел од 1941 до неговата смрт. Едноставно прекрасни две книги кои би ги препорачала на секој кој се интересира за оваа тематика.
jas gi zemav i dvata dela,i zdravje letoto planiram da gi procitam.samo mi izgleda mnogu tesko ostvarlivo posto zaedno ispagaat okolu 1000 stranici((
Youngblood Hawke од Herman Wouk.
Занимљив старт. Книгата е во два дела од по 600 и кусур страни ... ќе потрај некое време читањето.
А, пред недела дена ја прочитав , Четири договори од Дон Мигуел Руиз
Јас ја барав ов библиотека ама не ја најдов. Мислам, втората, таа од Руиз. Шо мислиш за книгата?