Што треба да направи Македонската влада?

• Креатор на темата ABC
  • Време на започнување

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Aha,temava e za tvojte zamisli?? Pa politika e g-ne ova, se si ima pricina i posledica.. i sekoj si ima svoi argumenti, i sekoj si gi kazuva na svoj nacin,ako ne ti se dopaga preskokni go. Baska... ti si ovde ocenuvacot na diskusiite i toa ti dade za pravo da ne nareces trolovi? Vakvi zamozamisleni eksperti koisto se nametnuvaat so potcenuvanje, i se toa pod maskata na operdeleni ama nedoopredeleni,koisto vo 90% od slucaevite ipsaga deka se ustvari samite tie poltroncinja na vlasta,denes se lesno prepoznatlivi.
Абе отвори тема за тролување и таму ќе ги споделиме твоите и нашите размислувања,за определеност или неопределеност,за дудлање и полтронство,политички па и за партијски припадности или неприпадности.Вака останува само фактот дека ќе ја споебеш и оваа тема на политика како многупати досега со сопствените препирања окулу тоа дали твојот или туѓиот лидер бил подобар,иако на почетокот пристојно замолив од вас да дадете сопствено мислење окулу тоа што треба да направи оваа влада за доброто на сите.Ако не знаеш да отвораш теми,кажи ебаго ќе ти помогнеме.Тоа не е срамота,никој не се родил учен.:toe:

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
ЈУ појам за Европа??!!!!
Оди заебавај некој друг!
Не ми требаат мислења од некој чијшто цех јас сега го плаќам!
Ако припаѓаш на црвената буржоазија за тебе животот можеби бил убав...
Ми расправаш за евтини кредити, плата на први...ама и за бензин на бонови хахахахахахаха
Доволно е човек да го проучи правото и Уставот на една држава па се ќе му биде јасно.
Прво кажи колку години имаш точно?Овие кои ги гледам не ми изгледаат верно.На тие години сигурно не бизборувал вака.Едно спомнување на СФРЈ нее југоносталгија пријателе.И ти не го плаќаш цехот од бившата Југославија туку го плаќаш цехот на сегашните раководства од нашите партии.Го плаќаш цехот на криминалната транзиција.Јас не памтам бензин на бонови а и можеби имало некогаш нее ни важно но памтам грчки ембарга кога колата ми стоеше 2 недели пред бензинска на ред.И глупост е да речеш дека тогаш немало слобода на говорот уште помалку дека некој некогаш ми забранил да одам некаде (во друга земја).Мислам дека си во голема заблуда и незнам како си влегол во дискусија која не ја ни памтиш.Јас сум вработен и никогаш не било позаебано да зборуваш што сакаш.Ела сега зборнио нешто за ВМРО или СДСМ на работното место.И кај си пошол ти досега бе пријателе?За секаде ти требаат визи.Е а тогаш можеше кај ти куро сака.Грешка голема имаш си ги измешал работиве.

Kajgana Shop

На врв Bottom