Емкаа
the worst thing about prison was the dementors.
- Член од
- 14 мај 2008
- Мислења
- 5.001
- Поени од реакции
- 12.599
е тука мора да те поправам. И јас сакам да имам глас како Мадона ама немам. Ни Влатко ни никој не е крив што бојата на гласот му е слична на Тоше. И исто така прочитав многу коментари пишани дека требало да си пеат нешо во нивни стил...епа драги луѓе како да пеат во нивни стил ко тие сеуште не се постанати пејачи и од кого да пеат песни ако не од нашиве пејачи...прајте грешка не треба да осудуваме само затоа што Влатко има исти глас ко Тоше, зошто ако не се сеќавате го имавме Тоше незнаевме да го чуваме токму поради македонската љубомора, недоволно го прикажувавме кон светот и кога си одлулчи сам да се пробие се случи најлошото. Зато неубаво од ваша страна шо така зборувате, наместо да го подржите што имаме уште една успешна звезда вие го плукате. ЧИСТА МАКЕДОНСКА ЉУБОМОРА
taka e, ne e krivo deteto so ima tolku slicen glas so tose. Znacit sega nie sekoja potencijalna muzicka zvezda ke ja sporedvime so Tose,ako e taka, ke ostanime bez pejaci...Site se slozvime vo edno: TOse bese eden i edinstven i nikoj ne mozit da go zamenit. Ama to e, takov ni e mentalitetot. Aj sea da mu recime na Vlatko :Vlatce, smeni si go ti glasot, ne im se svigat na ljugevo, si go imitiral Tose...Mozda nekoj dvizenja gi prajt ko nego, ama glason...takov mu bil i pred da zaginit Tose...