Што се случува со Мак ѕвезди?

• Креатор на темата VeS
  • Време на започнување

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.599
е тука мора да те поправам. И јас сакам да имам глас како Мадона ама немам. Ни Влатко ни никој не е крив што бојата на гласот му е слична на Тоше. И исто така прочитав многу коментари пишани дека требало да си пеат нешо во нивни стил...епа драги луѓе како да пеат во нивни стил ко тие сеуште не се постанати пејачи и од кого да пеат песни ако не од нашиве пејачи...прајте грешка не треба да осудуваме само затоа што Влатко има исти глас ко Тоше, зошто ако не се сеќавате го имавме Тоше незнаевме да го чуваме токму поради македонската љубомора, недоволно го прикажувавме кон светот и кога си одлулчи сам да се пробие се случи најлошото. Зато неубаво од ваша страна шо така зборувате, наместо да го подржите што имаме уште една успешна звезда вие го плукате. ЧИСТА МАКЕДОНСКА ЉУБОМОРА

taka e, ne e krivo deteto so ima tolku slicen glas so tose. Znacit sega nie sekoja potencijalna muzicka zvezda ke ja sporedvime so Tose,ako e taka, ke ostanime bez pejaci...Site se slozvime vo edno: TOse bese eden i edinstven i nikoj ne mozit da go zamenit. Ama to e, takov ni e mentalitetot. Aj sea da mu recime na Vlatko :Vlatce, smeni si go ti glasot, ne im se svigat na ljugevo, si go imitiral Tose...Mozda nekoj dvizenja gi prajt ko nego, ama glason...takov mu bil i pred da zaginit Tose...

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
е тука мора да те поправам. И јас сакам да имам глас како Мадона ама немам. Ни Влатко ни никој не е крив што бојата на гласот му е слична на Тоше. И исто така прочитав многу коментари пишани дека требало да си пеат нешо во нивни стил...епа драги луѓе како да пеат во нивни стил ко тие сеуште не се постанати пејачи и од кого да пеат песни ако не од нашиве пејачи...прајте грешка не треба да осудуваме само затоа што Влатко има исти глас ко Тоше, зошто ако не се сеќавате го имавме Тоше незнаевме да го чуваме токму поради македонската љубомора, недоволно го прикажувавме кон светот и кога си одлулчи сам да се пробие се случи најлошото. Зато неубаво од ваша страна шо така зборувате, наместо да го подржите што имаме уште една успешна звезда вие го плукате. ЧИСТА МАКЕДОНСКА ЉУБОМОРА

Девојче, не мешај поими. Темава не е за Тоше, за него беа отворени многу повеќе теми од оваа пола за тој Влатко.

Ама кога веќе почна да се расплинуваш со силни и запаливи зборови, па уште па болдирани, читај тука: Тоше не беше плукан од народот, Тоше беше плукан од (љубоморни) поединци. А може не си информирана, не знам, ама Тоше почна да се пробива кон светот со помош на стручни луѓе вработени за тоа. Како инаку би го пробиле ние, луѓето без никакво влијание на светската музичка сцена?! Ние потребната поддршка му ја дававме, никој не беше сакан колку него. Затоа те молам, не мешај баби и жаби.

Оригиналноста и талентираноста секогаш е поддржана и ценета. Да, супер, само на Влатко му фали тоа “оригиналност“. Престанете да верглате дека Влатко ете така некако случајно има ист глас ко Тоше. Влатко нема ист глас како Тоше. Влатко го имитира исто гласот на Тоше. И гласот, и техниката на пеење, и гардеробата, и фризурата, и потезите. А никој не може Тоше да го замени, колку и да се труди. Не сакам да слушам како пее некој што потсетува на Тоше. Доволни ми се неговите песни и неговиот глас за да го зачувам убавиот спомен за него. Ако некој сака да се покаже, нека покаже нешто ново, а не да се труди да биде ист како некој што никогаш нема да го достигне. Тој Влатко нека почне да пее како што му природен гласот и стилот, па после сите ќе го поддржиме. Има талент, само треба да го насочи во правилна насока.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Оригиналноста и талентираноста секогаш е поддржана и ценета. Да, супер, само на Влатко му фали тоа “оригиналност“. Престанете да верглате дека Влатко ете така некако случајно има ист глас ко Тоше. Влатко нема ист глас како Тоше. Влатко го имитира исто гласот на Тоше. И гласот, и техниката на пеење, и гардеробата, и фризурата, и потезите. А никој не може Тоше да го замени, колку и да се труди. Не сакам да слушам како пее некој што потсетува на Тоше. Доволни ми се неговите песни и неговиот глас за да го зачувам убавиот спомен за него. Ако некој сака да се покаже, нека покаже нешто ново, а не да се труди да биде ист како некој што никогаш нема да го достигне. Тој Влатко нека почне да пее како што му природен гласот и стилот, па после сите ќе го поддржиме. Има талент, само треба да го насочи во правилна насока.

Ма не,ние од што сме љубоморни,знаеш таа македонска љубомора затоа така мислиме,иначе Влатко е премногу оргинален.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Добро бе шо има Врска Влатко-Млатко,паметен човек знае дека ако чека од Вучич кариера да добие ќе заврши како син му Мартин Адам Вучич :):):):):):):):):)
ајванот виде не виде си се врати од Београду

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Jaс воопшто не мешам баби и жаби пошо имав шанса доволно да го запознам Тоше,само сакам да кажам дека тука никој не е крив што некој друг има ист глас ко него. Јас на пример неам глас за пеење и како можам сега да имитирам некого...Сепак гледав на EXC и детето кажа дека му е мило што го споредуваат со таква голема ѕвезда но несака да го имитира...Од моја страна извинување кон оние кои го гледаја шоуто од почеток и ако нешо сум пропуштила сепак се извинувам дека неможам правилно да оценам дека го гледав само то финалето и темава ја отворив за тоа што се зачудив како не влезе Влатко во финале.Не за споредби некои да правам.Иначе шоуво им е убаво ама Драган не им чинит

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Abe stvarno li pobedil Jane Dunimagloski??? Pokraj Vlatce, jas si bev za Petre Sterjov, po veleska linija :)

Член од
29 јуни 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
ne znam zaso deteto go mesate so tose..tose bese 1..a vlatko koa ke bide pejac ke bide vlatko i samo vlatko..ke bide pejac zaso dobro pee..ima glas,stas,zvezda vo nego..no ve molam da ne se sporeduva so tose...tose bese edno a vlatce e drugo..neka si pee deteto na raat i kraj..koj i da probda d go imitira tose nema da uspee...taka da...vlatce si ima maska boja na glas i vibracii,tonaliteti so gi imaat mnogu pejaci..nemozete da go sporeduvate..on ima uste mnoogu za da se nadograduva,da uci..a so toa ke stane golema zvezda,golem pejac..samo dokolku ima edna stvar...i neka si pee vlatce,zaso so nasiov temperament nema nigde da stigneme..toa so ni e dobro go gazime ne dozvoluvame da procveta,namesto da im otvorime pat sloboden...gi velicame site od strana sam naseto ne cini...taka li treba da bide??namesto da sme edno da se branime,da go cuvame ona sto go imame...ostavete go vlatce neka si ja proba srekjata vo peenjeto zasto deckoto vredi i ke go dokaze toa..ama ostavete go da bide samo vlatce...narodot ja digna seta taa fama...vlatce si e vlatce i ne moze da bide nekoj drug,on ke proba da si gradi svoja kariera...

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
CafeDelMar напиша:
Тој нема сличен глас со Тоше,тој само сака да има глас како него.

Овде е основната разлика и затоа младичот беше мизерен.
Муаха. ха.

Влатко не ни сака, не се ни труди да го копира Тошка. Тошка никој не може да го копира. Еден е, и единствен. Баш Дувнимаглоски или Штратофатоски како ли се презиваше цело време го копираше Тоше.

И кој к*р веќе го споредувате со Тоше ? Сите пеачи сеа што излегоа го копираат Тоше. Има уште 10.000 луѓе со тој тон на гласот, ебаве.

Јас само ќе ви препорачам да го запознаете Влатко, да видите каков човек е, а после да кењате.

А Влатко само ќе тера напред, мислиш му се битни пострани коментари како вашите ? Го заболе таквото.

:kesa:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Димитар полека со вулгарноста на темава...
тоа што некои луѓе мешаат баби и жаби е навистина точно ама тоа е тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom