Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .

Henry14

BAUCE
Член од
20 февруари 2009
Мислења
321
Поени од реакции
49
Сакам да бидам успешен адвокат.:helou:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
^ Ни помалку ни повеќе. Така е сине, заеби количките као копиљ, фати партија со време, да не биде прекасно.

Ја сеуште сакам да бидам воз. А ако не можам да бидам воз, тогаш би сакал барем да бидам Пекара. И да бидам помеѓу продавница за мелење кафе и слаткарница, и децата со презир да ме гледаат, ама кога се најгладни да мораат да дојдат кај мене со што ќе имам шанса да им покажам колку ги сакам и ценам. :pipi:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
ајти сектор -мрежи, веб, оперативни системи софтвер

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
Хммм, можеби е малце чудно, иако скоро 18г. ќе наполнам, никогаш не сум размислувал на оваа тема. Баш еднаш во друштво запраивме муабет за ова, и јас им викам дека не сум размуслувал сеусте и ми се изначудиа ^_^

Хммм, стварно незнам зошто^_^

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Сакам и ќе го работам она што ми е желба. Тоа е новинарството, печатен медиум или можеби радио бидејќи имам искуство во двата медиуми и магични се! Светското новинарство е ценета професија. Кај нас мора да се доведе до достоинственото ниво и да престанат стереотипните аршини за новинарите.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Фудбалер пред се.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Која е вашата животна желба?

Која е вашата животна желба?
Знам дека има многу ама сега сум насочен само на онаа по која копнеете цел ваш живот, или пак веќе ви се има остварено?
Јас на пример имам огромна желба да бидам ортак со Хју Хјефнер и заедно да го држиме Плејбој :)...се надевам дека Хју Хефнер ќе чуе за Шмекерот од Кајгана и ќе ми се оствари желбата да се дружам со неговите зајачици :)
(мала шала...или пак не се шалам :)...у секој случај пишувајте вие за вашите искрени желби...нека не бидат измотации и заебанции како што делуваат моите)
Повелете форумџии...дај да видиме кој што сака во животот да му се оствари!

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Да не примат во ЕУ под име МАКЕДОНИЈА, и на интонирањето на нашата химна да седам во кафиќ во центар на Солун :smir:

Член од
10 април 2009
Мислења
146
Поени од реакции
9
да бидам дел од специјалците во МВР. Тоа ми е сон мислам дека од седмо или осмо одделение.

nkT

Регистриран: May 2009
Член од
5 мај 2009
Мислења
175
Поени од реакции
0

оптимиСКА

..heart shaped box..
Член од
24 април 2008
Мислења
57
Поени од реакции
4
Животна желба ми било одсекогаш да бидам дел од некоја група како оние што настапуваат на Баскерфест и другите такви фестивали... како пантомимичар..или така нешто.. Едноставно им се восхитувам на луѓето. :pipi:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Животна желба ми било одсекогаш да бидам дел од некоја група како оние што настапуваат на Баскерфест и другите такви фестивали... како пантомимичар..или така нешто.. Едноставно им се восхитувам на луѓето. :pipi:
Името на таа професија е уличен уметник.:smir:

Инаку, отсекогаш сум сакал да сум фудбалер или дел од некоја голема компанија за компјутерски игри, но желбите се едно, а реалните можности друго. Па затоа, би се задоволил со работа како симултан преведувач/толкувач.:pipi:

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Судија, или авантурист кој секојдневно патува на егзотични и опасни места:)

Kajgana Shop

На врв Bottom