Што сакаат жените?

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Жените денес имаат постигнато многу,но без разлика на нивното напредување во својата самостојност на крајот на денот сепак се чувствителни, таква е нивната природа. Желбата за внимание, прегратка и изразувањето чувства, ниедно време не може да ги избрише.

Жените обожаваат да го гледаат својот маж како се грижи околу нив,а тие тоа го прават на свој начин некој поинтензивно некој поретко....
-Тие сакаат да го гледаат својот љубен како се дружи со нејзините пријатели,роднини,семејство.
-Сакаат тој да ја држи за рака,ненадејно да ја гушне и да и каже дека ја сака.
-Сакаат да се дружите со нив и надвор од спалната.
-Сакаат да им стига по некоја оргинална љубовна СМС порака.
-Сакаат да биде романтичен и да и приреди романтична вечера.
-Сакаат да се дотерува за неа.

Дали на вашиот партнер му ги кажувате своите желби?Дали му кажувате како сакате да ве третира?Каков ефект има кога тоа ќе го побарате од него?

А за мажите ,дали ги исполнувате барањата на својата сакана?Дали понекогаш и вие се `лигавите` ?:pipi: Дали го постигнувате саканиот ефект по исполнување на некоја нејзина желба или пак таа по тоа вели дека не сте свои?

:pipi:

едит: во насловот треба да стојат само жените! :/

C

cige

Гостин
Мажите не секогаш мислат на жената,
додека се со пријатели можеби ќе заборават и да и титнат на мобилен,
а жените се баш љубопитни каде одат мажите, со кого, и како.
Тешко дека маж ќе се облече по вкусот на партнерката, на мажите им е нервозно многу да се замараат со гардероба, исто така и со хигиената, потта им е:nesvest::nesvest::nesvest:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Не ми е проблем да ја дрзам за рака, или да ја гушнам, или да ми понуди да некогаш искочиме складно облечени нормално се зависи од тоа за каква пригода се работи, е мал проблем ми е пишувањето на оргинални љубовни смс, бидејќи одсекогаш сум ги мразел мобилните, и друзењето со нив ми е на минимално ниво, ќе заборавам на неа ако играм фудбал , 100% сум сигурен во тоа, задоволство ми е кога е среќна и ги исказува своите ставови и зелби, но ме нервира кога крие кога страда и се мачи сама, за дотерувањето, по дифолт нормално е во врска да обрнуваме повеќе внимание на нашиот изглед да изгледаме убаво за себе, за нас и нашиот партнер , а за романтичните вечери и ставови мозе да се најде некоја рамнотеза, кога би требало да се долови тоа време, место и настан за нешто да биде романтично, у принцип мн, едноставно ги сфаќам работите и едноставно делувам, сакам да има што помалку караници и нервози, тие работи од такт ме вадат , и да зенскиот свет обозава да го гледа оној знак на љубомора, а тоа мене страшно ме иритира :helou:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Мажите не секогаш мислат на жената,
додека се со пријатели можеби ќе заборават и да и титнат на мобилен,
а жените се баш љубопитни каде одат мажите, со кого, и како.
Тешко дека маж ќе се облече по вкусот на партнерката, на мажите им е нервозно многу да се замараат со гардероба, исто така и со хигиената, потта им е:nesvest::nesvest::nesvest:
1. Не се сите мажи такви.
2. Не се сите жени такви.
3. Лесно е. Има мажи кои се замараат со гардероба и дури ја менуваат повеќе пати на ден. Исто и со хигиената. Не сите знам, но има и такви кои не можат да го поминат денот без два туша.

Туку, точни се скоро сите набројани работи кои жената ги сака од мажот. Но тоа не е страшно или неизводливо. Има и работи кои ги сакаат мажите, па кога се дава од двете страни подеднакво, врската цути.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.886
Поени од реакции
20.538
Па после доста прочитано и ведно денешниве „жени“ обично сакаат доста секс, и тоа им е ко прво место, па се понатака бираат според материјалната состојба и статусот, нема веќе чувства умре тоа, сега гледаат што повеќе во ќар да се, чувствата, љубовта и се попратно им се закопани длабоко некаде...

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
Па после доста прочитано и ведно денешниве „жени“ обично сакаат доста секс, и тоа им е ко прво место, па се понатака бираат според материјалната состојба и статусот, нема веќе чувства умре тоа, сега гледаат што повеќе во ќар да се, чувствата, љубовта и се попратно им се закопани длабоко некаде...
апсолутно не е точно ова - причината за ваквото размислување можеби не си со некоја што ти дава огромна љубов и се труди окулу тебе по цели денови....
јас мојот партнер го сакам со цела душа не ме интересира ништо материјално ни па кузнај колку сексот и сакам да е среден убаво да изгледа да ми посветува повеќе од времето на мене кога е на работа да ми пише барам смс...
кога сме заедно сакам да ме гушка да ме држи за рака сите тие работи ме исполнуваат

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.886
Поени од реакции
20.538
апсолутно не е точно ова - причината за ваквото размислување можеби не си со некоја што ти дава огромна љубов и се труди окулу тебе по цели денови....
јас мојот партнер го сакам со цела душа не ме интересира ништо материјално ни па кузнај колку сексот и сакам да е среден убаво да изгледа да ми посветува повеќе од времето на мене кога е на работа да ми пише барам смс...
кога сме заедно сакам да ме гушка да ме држи за рака сите тие работи ме исполнуваат
Абе ај.... мати вода по форуми, и од кај к знаеш ти дека мене некој не ми подарил доволно љубов, јас имам доволно љубов и затоа зборував за општата статичка состојба, јас лично имам маж, добивам се што ми треба од него, во што и доста длабок и добар секс, две деца и третото е на пат, треба повеќе да образложам?

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Абе ај.... мати вода по форуми, и од кај к знаеш ти дека мене некој не ми подарил доволно љубов, јас имам доволно љубов и затоа зборував за општата статичка состојба, јас лично имам маж, добивам се што ми треба од него, во што и доста длабок и добар секс, две деца и третото е на пат, треба повеќе да образложам?
ow, snap! :D хахаххаха

абеее... да знеја жениве што сакаат арно ќе беше, хахаха.

ок, сеа озбилно. Ептен глупо е да се прави генерализација за што, како, кога сакаат сите жени. Не си во умот на сите жени, во умот на само една си (не ти се обраќам тебе лично). Затоа сите за себе, па да има некоја смисла темава.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Кур:pos2:...Абе сите жени сакаат многу работи ако земеш да им ги исполнуваш отиде:pop:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Ни сами незнаат што сакаат , верувајте ми , женско сум знам.
Еден ден сакаат едно , веќе следниот ден друго (доколку не го промени првиот ден мислењето).
Аман!!!!Само не ми е јасно кога женскиве ЌЕ СЕ ОДЛУЧАТ ШТО САКААТ!!!!!
Морам да дадам поддршка на машките во овој случај , за да најдеш што сака едно женско , ке ти испадне.Девојки , сори , али јбг такви сме :uvo:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Еден ден сакаат едно , веќе следниот ден друго (доколку не го промени првиот ден мислењето).
Морам да дадам поддршка на машките во овој случај , за да најдеш што сака едно женско , ке ти испадне.Девојки , сори , али јбг такви сме :uvo:
ТООООООО... Признаааааај хахахаххахаа :icon_lol:

Се зезам бе, си знам што сорта сте. Ама ај, не сме ни ние кујзнае што поарни.

Мислам сме, ама не до толку.:toe:

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
ТООООООО... Признаааааај хахахаххахаа :icon_lol:

Се зезам бе, си знам што сорта сте. Ама ај, не сме ни ние кујзнае што поарни.

Мислам сме, ама не до толку.:toe:
Па признавам .Зашто да речам дека не е така , кога е?! :toe:
А и вие не сте нешто поарни , ама барем колку-толку не менувате мислење на секои 2 часа

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Аха, значи ти кога си во врска не знаеш што сакаш од партнерот? :nesvest:
Не глобализирај те молам, има девојки што точно знаат што сакаат.
Јас, ретко спаѓам во таквите, ама кога сум со некој, знам што сакам.

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
:pos: Жените , се тешки буквалисти.Јас за чуства не зборувам , зборувам за интереси.И точно знам што сакам , само реков дека поголемиот дел од жените незнаат.

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Паметна жена си кажува отворено што сака и очекува.А сите други кои се надеваат дека ние сме телепати со среќа у чекањето:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom