Што сакаат жените од партнерот?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Моите. Не мора да ти се јавувам. Моите се компетно исполнети, насмеани, задоволни, почитувани, сакани и тн.
Особено откако ме научија смрдливите чорапи да не ги фрлам покрај машината, туку во пластично ќесе за да не копа наоколу.
Ке го земам само последното правило како за пример,тоа со рамноправноста. Јас ти тврдам,а и сигурен сум дека сите жени ке ме поддржат,дека буквално секоја жена во мажот бара пред се сигурност. И ако таја се чуствува рамноправна со мажот од кого ќе бара сигурност тогаш? Имаш среќа што имаш повеќе жени, оти полесно ќе ти биди кога ќе сватиш дека грешка си бил, а можи и ќе имаш време да си ги средиш после работите со останатите, онака машки:smir:

И за уште една две точки имам што да кажам,ама едно доволно беше да објаснам за да го потврдам претходното мое мислење.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Жените од мажот сакаат топол накај жежок к*р, стимулирање на Г и сите останати точки, и плескање по газето слатко и нежно како мајски цвет...се останато е споредна работа.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Само дур да стигнеш до плескање по газе треба да поминеш процедура.
Побрзо ќе извадиш виза за грција одколку дунда.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Само дур да стигнеш до плескање по газе треба да поминеш процедура.
Побрзо ќе извадиш виза за грција одколку дунда.
Е ова ќе беше точно пред некое време.....сеа други времињња дојдоа, кога можеме слободно да си одиме у Грција:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сеа коа можеме да идеме у грција слободно помалку дундиња добиваме, тоа ти беше муабетот? :)
Па кој помалку кој ич....знаеш кој како си ја наредил:)
Ееее на кое дереџе дојдовме од Грците да зависиме колку мачиња да имаме:nesvest:

H

^HITMAN^

Гостин
Го прочитав темелно првиот пост. Македонка1985 донекаде е во право. Тоа се всушност правилата на игра кои ги поставува жената. Релативно сум мал во однос на некои членови кои постирале пред мене на темава, но сум имал големо, преголемо искуство со жени и врски, од врска која траеше 5 години, до изневерувања, до мување, па уште една долга врска од 1 година па пак изневерување, бла бла бла... јас сум си крив за се. Да се вратам на темава. Според она од воведниот пост, значи мажот за да се допадне во очите на жената или да се развие љубов треба тој да стане ни повеќе ни помалку - МЕКУШАР ДО СМРТ ! Според мене, мистичноста кај мажот и таинственоста е она што во голема мера ги влажни женските гаки, а тоа не го видов во постот. Друга работа исто така е што и да успее еден маж да го постигне сето тоа, верувам дека барем 50% од жените се палат на моќ и авторитет што е и нормално(не зборам за авторитет врз партнерката туку авторитет во однесувањето и угледот на мажот, ). Начинот на кој мажот размислува, т.е. способност за донесување на големи одлуки, на конкретни чекори и на јасна визија до каде мажот сака да стигне во животот(а не да се клошари) е доста битен аспект за жената, според мене ќе повторам. Од исклучителна важност е романтиката и нежноста но мажот мора да знае понекогаш да биде малку груб(не да ја малтретира жената физички и психички) поготово во сексот и предиграта, да ја прилепи партнерката цврсто до неговото тело, да ја крене на раце, како жената би се потсетила дека е во врска со маж.Не е за занемарување фактот дека сеуште постојат и ке постојат жени кои се палат на мачо типови(не зборам за кршење по биртии и пукање со пушка) туку за мускули, кратка коса, итн...
Да го заокружам постот, сметам дека многу подобро би било да си онаков каков што си пред партнерката затоа што глумењето нешто што не си, во моменти на нервоза или психичка лабилност обавезно излегува на виделина.Одредени детали треба да се запазат заради внимание и оддржување на добра врска/брак, но да се прави се за да се задоволи жената е однапред осудено на пропаст. Така да не би требало ова да биде како некој водич, а е напишано и во смисла на "жената вели така ќе биде па ти земи или остави".
Што е со она што го сакаат мажите од жените? Зарем треба целиот живот да го поминеме во промена на навиките и се друго само за да се задоволат сите потреби на партнерот од кои повеќето секогаш се каприци. Треба да научиме да се прифатиме едни со други онакви какви што сме. Затоа луѓето пред да стапат во брак се во врска, за да се пронајде вистинската/вистинскиот. Луѓето стапуваат во врска онакви какви што се и многу често во текот на врската забораваат зашто се фатиле воопшто и каде се изгубила таа почетна хемија, незнаејки дека ја уништиле со тоа што се обидувале да се сменат едни со други за да му угодат на партнерот.

M

marsovka

Гостин
Маж со моќ , способен маж , авторитет . Самото тоа што се поставува спрема мене со самодоверба ме пали. Кога ќе надушам дека е он the man повеќе не се осврнувам наоколу да видам дали има други прилики. Едноставно сакам способен мужјак кој ќе знае како да се постави спрема мене, останатите добиваат кучешки третман и онака им се свиѓа тоа :)
Да пука од моќ и самодоверба о да и моќен пенис :pipi:

D

Delux

Гостин
Што сакаат?
Љубов,внимание, искреност,верност........
1.љубов да,ама од недостижиот за неа
2.внимание од од тој шо е до неа,за да биде на повиоко ниво
3.искреност..сите тоа бараат само тешко дека некој ке ја добие та доблест
4.верноста трае многу кратко
обожавам жени кој се склони на неверство...тоа трае и трае и трае

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Маж со моќ , способен маж , авторитет . Самото тоа што се поставува спрема мене со самодоверба ме пали. Кога ќе надушам дека е он the man повеќе не се осврнувам наоколу да видам дали има други прилики. И да е 5 години помал од мене, наравно. И малце пуничок. Едноставно сакам способен мужјак кој ќе знае како да се постави спрема мене, останатите добиваат кучешки третман и онака им се свиѓа тоа :)
Исполнувам се'.

M

marsovka

Гостин
1.љубов да,ама од недостижиот за неа
2.внимание од од тој шо е до неа,за да биде на повиоко ниво
3.искреност..сите тоа бараат само тешко дека некој ке ја добие та доблест
4.верноста трае многу кратко
обожавам жени кој се склони на неверство...тоа трае и трае и трае
Кратко јасно и едноставно постојано да го освојува , да знае како да ја држи на работ. Забавно да биде, блага тензија ама не да биде груб спрема неа туку по малце ладен па малце топол и малце суров , а не душо дома сум дај ги ваму папучките.

H

^HITMAN^

Гостин
Маж со моќ , способен маж , авторитет . Самото тоа што се поставува спрема мене со самодоверба ме пали. Кога ќе надушам дека е он the man повеќе не се осврнувам наоколу да видам дали има други прилики. Едноставно сакам способен мужјак кој ќе знае како да се постави спрема мене, останатите добиваат кучешки третман и онака им се свиѓа тоа :)
Сето тоа го напишав претходно во мојот пост, а за пенисот само ќе напоменам дека имам далеку поцрн тен од просечно(не е за џабе):vozbud:

D

Delux

Гостин
Кратко јасно и едноставно постојано да го освојува , да знае како да ја држи на работ. Забавно да биде, блага тензија ама не да биде груб спрема неа туку по малце ладен па малце топол и малце суров , а не душо дома сум дај ги ваму папучките.
да го освојува?ова често успева..понекогаш дури и се палат на покажаниот среден прст:)замисли.паучарите секогаш губат од старт

Kajgana Shop

На врв Bottom