Што правите кога се чувствувате осамени?

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Го зимам стафордот и скитам...Арон како што може да ме орасположи и да ме ИЗНЕРВИА никој не може ! АЛАЛ МУ ВЕРА...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
неам време да бидам осамен....јбг.....женска+работа+спиење+форум (форум+друштвени мрежи) :) нема време :LOL:

Член од
4 октомври 2011
Мислења
19
Поени од реакции
5
легнувам на кревет, гасам светла гасам се и потонувам во тишината.. ова кога ја посакувам и стварам осаменоста, инаку пешачам низ станот ми, читам книги, шетам ...

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Понекогаш уживам во осаменоста, ми годи, потребна ми е. Тогаш буквално кажано го пуштам мозокот на пасење, си слушам музика и не се замарам со ништо.
Но некогаш ми смета, ужасно ми смета, ме полудува како на пример сега.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Само музика на слушалки и нешто на интернет да ми го одзема вниманието.

Член од
29 септември 2011
Мислења
247
Поени од реакции
394
Пушти си стари народни изворски македонски песни, напрај си шопска и напиј се 2 -3 ракии.

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
зошто мислам дека повеќето не ја разбраа смислата?

С

Сатори

Гостин
Едноставна сум, осамена сум само кога сум сама, не преферирам да трошам време со луѓе во чија близина би се чувствувала осамено.Непродуктивно е и комплетно деградирачки кон себе и кон нив.
Така што единственото кое што можам да го правам во осаменост е да се одморам или да бидам со моите луѓе, зависи од тоа колку ќе ми се допадне во моментот емоцијата.Не дискриминирам.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Превземам мерки екстремни за да не се чувствувам осамено :icon_lol:.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Некогаш годи.Едноставно има такви моменти кога сакам да сум сама и да уживам во истите.Е кога сум осамена а сакам да престане тоа чувство на осаменост,најчесто легнувам и спијам.

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Ретко се чувствувам осамена, а кога се чувствувам обично читам книга или ке си пуштам добра песна па ако ме погоди може да си пуштам и солзички за самосожалување за моменталната ситуација... :giggle:

K

kalimer0

Гостин
Обично вежбам а некогаш знам да се уклучам на omegle и да тролам

Kajgana Shop

На врв Bottom