Што правите кога ви е досадно?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Ако ви е досадно платете да ве киднапираат

Французите желни за повеќе возбудувања - оти им здосадило пентарење по карпи....и др.екстремни спортови - бараат нешто ново -повозбудливо- киднапирање.
за само 900 евра ќе го добиете основниот пакет на киднапирање пд страна на странци, ќе ве стрпаат гепек и ќе ве чуваат 4 часа врзан некаде у некоја темна ќелија.
А, има и екстра пакет (хеликоптерска потера...) - со екстра цена .
Досетливиот 28-годишен дечко i Georges Cexus- си ја оснивал фирмата за киднапирања Ultimate Reality- и ко што се бесни французите- ќе се обогати:aplauz:
http://www.reuters.com/article/idUSTRE61L4BI20100222

T

Tetro

Гостин
^^

Полициски хеликоптер развеселува свадби
Полициските хеликоптери, освен за бркање криминалци, воздушна поддршка во организирани акции или, пак, обезбедување странски делегации додека се во посета на земјава можат да му се најдат на располагање на секој граѓанин на државата.

Сепак, без оглед дали станува збор за лично задоволство или за дел од некој професионален проект, секој што ќе изнајми полициски хеликоптер, на МВР ќе треба да му плати од 500 до 1.500 евра за секој час што леталото ќе го помине во воздух.

Станува збор за „челинџер 3“, „аугуста“ бел и бел 412, а кој од нив ќе го изнајмите зависи и цената на услугата. Така цената за еден час летање во „челинџерот“, во кој освен за двајцата пилоти има место уште за две лица, е 500 евра, во „аугуста“ бел 1.200 евра, а најмногу чини час во бел 412, - 1.500 евра, поради големиот простор за патници.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=82110102994&id=12&setIzdanie=22065

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.951
Поени од реакции
12.558
Се препушувам цигари и цигари се препушувам.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
^^

Полициски хеликоптер развеселува свадби
е ова е стварно врв на глупоста македонска :pos2:амди бајрам сигурно коа ќе го жени син му ќе изнајми еден ваков:pos2:
кај го пронајде бе бате? ме изнасмеа :pos:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
им досадвам на присутните дома,додека барам тема за разонода...

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
мене кога ми е досадно јас се досадувам со другарчињата

E

elena.

Гостин
Ооо, обожавам да ми е досадно, ама некако немам време ни за тоа. А кога ми е досадно: Facebook, SIMS 3, читам книги, спијам, излегувам. :)

Член од
15 март 2010
Мислења
603
Поени од реакции
1.807
излегувам а ако никој не е расположен за скитање читам книги, музика, Facebook....

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Ќе си прднам под јорган и ќе си го мирисам:pehar:
Така најбрзо тепам време...

Шала на страна, свирам на гитара најчесто.

А, што прават Корчагинци кога се досадуваат? - Учат на глас :) (Без навреда):)

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Па, мене коа ми е досадно, обично се досадувам. Еве како на пример сега. И од што ми е досадно ме мрзи да си најдам занимација...

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
тепам време.. а понекогаш и се досадувам

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Никад не ми е досадно. А у слободно време ако сум дома глеам филмови и дремам на социјалниве мрежи.

Г

Грејвдигер

Гостин
Си ја праам интересна :).

Ќе си пуштам музика и листам низ интернетов... или се шетам низ куќава и правам попис :icon_lol:

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Зависи кога, обично кога сум на распуст понекад ми е досадно. А кога ми е досадно си наоѓам некаква занимација, било каква :)

Kajgana Shop

На врв Bottom