Agent014
F.U.B.A.R.
- Член од
- 26 октомври 2010
- Мислења
- 379
- Поени од реакции
- 147
Исто ко шо и имаш јавен секс , порничи, home-made клипови итнПа и јавно се моча и кака
Исто ко шо и имаш јавен секс , порничи, home-made клипови итнПа и јавно се моча и кака
Тоа е... друга работа има и интимен секс па така да....Исто ко шо и имаш јавен секс , порничи, home-made клипови итн
Баш доброГолем дел од времето го поминовам на нет.Дремам на ФБ,гуглам...и се така додека не се регистрирав на кајгана.оттогаш па навака кога ке влезам на нет веднаш на кајганаПрегледај го приврзокот 32925
Како што се гледа го претекнав ФБ па сега на ред е Google ама кај и да е и тоа ке се случи па кајгана да стане најпосетуван сајт од мене!
Ја кажа ебање , а не водење љубовТоа е... друга работа има и интимен секс па така да....
Па ни јас не спомнав такво нештоЈа кажа ебање , а не водење љубов
Spin , spinning around ... тука завршуваме , оти никаде не одемеПа ни јас не спомнав такво нешто
Кога кажав интимен секс реков за други особи кои не се курваат и продаваат за пари.
Па зависи кај те води животот, и каде ќе си дотуркашSpin , spinning around ... тука завршуваме , оти никаде не одеме
До работ на амбисот , најверојатноПа зависи кај те води животот, и каде ќе си дотуркаш
Па ваљда си огорчен сега па нешто ти е наопаку.живеам.
А ти освен што тролаш и се сликаш у тоалет што правиш ?