Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
хахахаАааааааааааааааааааааааа ми го манијачиш профилот( шала)
Па јас... хаха 35мислења за еден час
не мањачам, видов лево
хахахаАааааааааааааааааааааааа ми го манијачиш профилот( шала)
Па јас... хаха 35мислења за еден час
Не бе каква навреда, така пишав само зашто ја отвори темава ко разочарана некако од сите кајганџии, па морав да застанам во одбрана на милава ни наша Кајгана и цела екипа кајганџииМожам да кажам дека си во право.
Но темава ја отворив зошто ми беше досадно, онака да си направиме некој интересен муабет.
Како и да е без навреда друже. Ќе ти кажам искрено не седам 24/7 на нет
Нема везе ... јас како и да е не седам толку.На кајгана се регистрирав вчера. Не морам секому да се правдам.Не навредив никого па не сакам ни да ме навредуваат. Но секогаш има некој песимист нерасположен да те скрене од земја.хахаха
не мањачам, видов лево
брејјј... мене цел месец ми требаше за толку мислењаАх катистојановска изгледа ти не стануваш од компјутер т.е. од фб и кајгана.
Член од: денес
Број на мислење: 35
кога ги напиша 35 мислења
Да сестро така е , сеа ти кажи ми шо прајш освен на кајгана и фб?Те прашав поштено...
Значи ако сум напишала толку мислења не значи дека сум зависник од нет или од кајгана.
Што е толку лошо да прашам нешто!? Можеш да коментираш а можеш и да ја прескокнеш темата
Твој избор брате.
Ма неее од каде тоа?Не бе каква навреда, така пишав само зашто ја отвори темава ко разочарана некако од сите кајганџии, па морав да застанам во одбрана на милава ни наша Кајгана и цела екипа кајганџии
BTW, welcome to Kajgana
Нема потреба од правдањеНема везе ... јас како и да е не седам толку.На кајгана се регистрирав вчера. Не морам секому да се правдам.Не навредив никого па не сама ни да ме навредуваат. Но секогаш има некој песимист нерасположен да те скрене од земја.
Јас што правам?Да сестро така е , сеа ти кажи ми шо прајш освен на кајгана и фб?
Значи тука негде сме со активностите па не сум бил дам-бетарЈас што правам?
Па јас патувам секој викенд на една релација
Работам, шетам, јадам, спијам, студирам....
Абе не тоа....Го живеам животот нормално.Учам, спортувам, се дружам, се журкам, пијам, уживам во животот како што знам и какви што ми се можностите.Секогаш до максимум, како да нема утре.Социјалните мрежи на интернет ги користам за да комуницирам со интересни луѓе и да можам на брз начин да стапам во контакт со моите пријатели.Во денешно време има стварно интересни работи на интернет поради кои вреди да се плати сметката за интернет на крајот на месецот и тоа се обидувам да го искористам најдобро што можам.На фејсбук не најдов ништо интересно и не сум некој голем фан негов а со кајгана си го пополнив убаво слободното време и се пронајдов себе си тука низ нејзините страници и затоа сум тука.
Не те сватив зошто мислиш дека голем дел од нас не прават ништо освен што дремат на форум и фејсбук?
Живеј го животот во полна пареа додека можеш утре можда касне ќе е.Значи тука негде сме со активностите па не сум бил дам-бетар
Тоа е интимна стварДобро е значи сите јадете , спиете , учете , серете ... е не ли ебете ебаго !?!
А срањето , мочањето не се ?Тоа е интимна ствар
Па и јавно се моча и какаА срањето , мочањето не се ?