Што пиете рано наутро?

S

smart ass

Гостин
Јас пијам една чаша сушкави таблети магнезиум од кругер ми гипрепорачаа многу биле добри и здрави.
Даај жити се....па добри се и здрави,али ако веќе пиеш поарно комбинација витмини и минерали...башка цинк имаш,или евентуално остеовитал(е тој е закон...исто со магнезиум).

Он после стандардните антиоксиданси,следува кафе,250милилитра јако бре...турцко
кое го пијам моментално...ајт и тие што пијат-Наздравје:smir:.

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Кафе најчесто..понекогаш чај или сок!
Станувам 2 саати порано пред да идам на факс за да пијам кафе и да се расонам инаку не ме бива :wink:

M

MIL

Гостин
Витамин ц што се раствора во вода и една кафица тоа веќе го практикувам 8 месеци и ќе го практикувам се додека сум жив

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.449
Поени од реакции
5.134
Пијам лексилиум...:pos2::pos2: Мала шала...

Прво кога ќе станам пијам чаша вода, па каснувам нешто.....па една чаша млеко и спремен сум за денот што ме чека...

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Сок од портокал, мандарина, јаболка или киви за витамински почеток.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Даај жити се....па добри се и здрави,али ако веќе пиеш поарно комбинација витмини и минерали...башка цинк имаш,или евентуално остеовитал(е тој е закон...исто со магнезиум).

Он после стандардните антиоксиданси,следува кафе,250милилитра јако бре...турцко
кое го пијам моментално...ајт и тие што пијат-Наздравје:smir:.
они се богати со витамини од 300 мг има 60 мг витамин С 10 мг витамин Е и витамин В- комплекс. 98 гр од тие 300 грама се витамини и минерали.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Наутро пијам вода, е сега количината зависи пропорционално од испиеното количество на ракија предходната вечер.

Абе тежок е секој боемски живот.

S

smart ass

Гостин
они се богати со витамини од 300 мг има 60 мг витамин С 10 мг витамин Е и витамин В- комплекс. 98 гр од тие 300 грама се витамини и минерали.
Остеовитал е специјално за коските,и е комбинација калциум-магнезиум,го препорачуваат и како превентива против остеопороза,а ова 300грама многу е,мг мислеше најверојатно.

А ако сакаш витамини,има посебни Дуовит за мажи,појќе витамини и минерали...ако не пушиш цигари и 150-200мг витамин Ц ти е доволно.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Остеовитал е специјално за коските,и е комбинација калциум-магнезиум,го препорачуваат и како превентива против остеопороза,а ова 300грама многу е,мг мислеше најверојатно.

А ако сакаш витамини,има посебни Дуовит за мажи,појќе витамини и минерали...ако не пушиш цигари и 150-200мг витамин Ц ти е доволно.
Да да грешка мг како во првиот дел.

Инаку да не пушам и не пиам и се хранам само со здрава храна претежно, ама сепак сакам да биде се ок. Фала многу во секој случај.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Ладно млеко !!! ама камен ладно!
цело утро свежа сум .. бетер од кафе е :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom