Што најмногу сакате?

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
многу сакам да имам другари, ама тешко ми иде дека сите ме караат зашто сум бил многу срамежлив....:(

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Sakam da gi vidam lugeto srekni i nasmeani, da izlezam so celo drustvo nekade, da dojde odmorot sto pobrzo i toa e se:pipi:

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
Сакааммм... чоколада...:wink:....да бидам балкански првак...немора само еднаш..може и почесто...сакам...го сакам Далибор....што друго сакам...а да да се преселам...сакам Дацко:wink: побрзо да ми е врати од Австрија...или ако не се селам ке идам да спијам кај баба ми у маџари. сакам уште многу работи али ај ке треба цел ден да пишувам:helou:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
сакам да се опаметат цела младина и да престанат со нивни глупости:toe:

ке остариш додека тоа го видиш

ја сакам да ја видам Paris hilton lindzi lohan i andzelina dzoli кај мене у кревет :vozbud:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Да доживеам финале на Лигата на шампионите ама во него да учествува Јуве! :pipi:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Patov sto go odam..maleckoto, mama, tato, nego..moite dragi luge, otkako zamina na neboto svakam kolku neizmerno sum ja sakala!
Umetnost, dozd, vetar, branovi, prosetki na zajdisonce, kafe na izgrejsonce, dark chocolate i toplo kakao vo krevet, miris na cimet, jabolko na sabajle, pivo i kikiritki na kej, yoga, tetovaza na ramoto(naskoro mnogu naskoro:vozbud:)svetulki vo nokta, nedelno utro, pladne, popladne so moite..da nosam maicki bez gradnik sakam, da vozam tocak do jasikata, da setam niz ulicite posle dozd, da slapkam po vircinjata, da se mavam so sneg..zivotov si go sakam be..prosto i ednostavno:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom