Што најмногу сакате?

С

Сатори

Гостин
Сакам се што имам, а не сакам тоа што немам...ај батали си го сакам дечкото, другарките, родителите, тате посебно, луѓето, светот, абе сите ги сакам вечерва!!!

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ve sakam site!... izreka od edna nasa estradna zvezda!
A jas si sakam site luge na planetava koisto znaat da sakaat!

Член од
8 јули 2006
Мислења
173
Поени од реакции
2
Do TOSE li ti dojde be Capo? :)
Jas si se sakam sebe, decko mi, duskite, rodninite, kucenceto i site ubavi raboti vo svetot!!!

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
595
vardarce напиша:
Најмногу сакам од кај Јанко лепиње со пет ќебапчиња (не плескавица оти не му се толку убави многу има леб у нив) со кромид и буковец. Да седнам да си да апнувам и пивце да си мавам ѕидарско.
Брат кај ти текна на ова жити се:bravo:Леле колку сакам и ја да к`снам нешо вакво во моментов , ама џабе, освен смоки ,ништо немам во моментов до мене!
А друго шо би сакал?
-Па би сакал да не идам на работа едно месец дена и да сум на некој остров , во некоја колиба , без струја(али да има фрижидер на батерии), и да имам неограничени залихи на месо за скара , ладно пиво , мастраф за шопска,даобра домашна ракија , системче(на батерии) и цедиња со староградска Македонска музика и слични ствари , и цело време да си го прчам:lud:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Во моментов многу сакам да знам како се најдоја 3 големи макијата кај мене на маса а јас немам нарачано !:pishtoldz

С

Сатори

Гостин
Во моментов да му кажам на дечко ми дека не е за ништо виновен и дека сум како мало дете, се лутам за џабе и дека го сакам најмногу на светот.Е тоа сакам!!!

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Sto najmnogu sakam ? Premnogu opsto prasanje neznam sto poprvo bi odgovorila. Samo ke kazam samo zdravje da ima i se ponatamu ke uspee vo zivotot.

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
sakam da pobedime na fudbal vecer, sakam da me sakaat i sakam samsung d800 :)

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
е незнам зошто ама многу сакам да се возам во кола:lud:(факат како никогаш да не сум се возела) еднашка кога одевме на одмор 12 сати патувавме и на крајот не ми излегваше надвор:lud: , а и многу сакам да сум крај море или крај езеро:)

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Сакам сите да ме сакаат бидејќи јас ги сакам сите и можам да најдам место за секого во моето срце. Сакам никој да не ме мрази, бидејќи јас не можам да поднесам омраза. Сакам никој да мрази никого. Сакам да не постојат злобата и љубомората. Сакам со светот да владеат правдата и љубовта, а не парите. Сакам да нема војни. Сакам да нема болести. Сакам сите да ги добијат работите што ги посакуваат, а сепак да не заборават да бидат благодарни за тоа што постојат.

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
Sweet Barbie напиша:
Сакам сите да ме сакаат бидејќи јас ги сакам сите и можам да најдам место за секого во моето срце. Сакам никој да не ме мрази, бидејќи јас не можам да поднесам омраза. Сакам никој да мрази никого. Сакам да не постојат злобата и љубомората. Сакам со светот да владеат правдата и љубовта, а не парите. Сакам да нема војни. Сакам да нема болести. Сакам сите да ги добијат работите што ги посакуваат, а сепак да не заборават да бидат благодарни за тоа што постојат.
tvojata zelba e mn ubava i naivna. veruvam deka imas mn dobra dusa :pipi:. ama so se dobro ide i loso za da moze da ima ramnoteza vo svetov, i toa ne mozeme da go izbegneme.

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
sega samo bi sakala da mi se sredi glavata oti dolgo vreme neznam kaj mi e. bi sakala da sredam nekoj raboti so decko mi, doma, so drugarkite i na kraj so samata sebe. mn dolgo vreme se obiduvam no nekako ne mi uspeva :cry:. seuste se drzam i ne se predavam ama....

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Сакам да ми се деси нешо интересно у животов зашо летово ми е некако многу тапа!И сакам да си го видам дечкото :wub::wub:

Kajgana Shop

На врв Bottom