С
Сатори
Гостин
Сакам се што имам, а не сакам тоа што немам...ај батали си го сакам дечкото, другарките, родителите, тате посебно, луѓето, светот, абе сите ги сакам вечерва!!!
Брат кај ти текна на ова жити се:bravo:Леле колку сакам и ја да к`снам нешо вакво во моментов , ама џабе, освен смоки ,ништо немам во моментов до мене!vardarce напиша:Најмногу сакам од кај Јанко лепиње со пет ќебапчиња (не плескавица оти не му се толку убави многу има леб у нив) со кромид и буковец. Да седнам да си да апнувам и пивце да си мавам ѕидарско.
tvojata zelba e mn ubava i naivna. veruvam deka imas mn dobra dusa . ama so se dobro ide i loso za da moze da ima ramnoteza vo svetov, i toa ne mozeme da go izbegneme.Sweet Barbie напиша:Сакам сите да ме сакаат бидејќи јас ги сакам сите и можам да најдам место за секого во моето срце. Сакам никој да не ме мрази, бидејќи јас не можам да поднесам омраза. Сакам никој да мрази никого. Сакам да не постојат злобата и љубомората. Сакам со светот да владеат правдата и љубовта, а не парите. Сакам да нема војни. Сакам да нема болести. Сакам сите да ги добијат работите што ги посакуваат, а сепак да не заборават да бидат благодарни за тоа што постојат.