Што најмногу ве нервирало кај вашите претходни партнери?

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Никој неможе да каже дека не се сеќава на ништо од претходните партнери, дека го заборавил и дека е само тоа минато. Не е така, има нешто што останува во сеќавање без разлика дали е тоа добро или лошо.
Да кажеме седнувате со другар или со другарка и почнувате некаков муабет за бивши девојки и дечковци. Задолжително по некое непишано правило се зборува и за тоа што ви се допаѓало и што ве нервирало кај претходните партнери.

Така да што е тоа што претходните партнери го имале,правеле,постапувале што најмногу ве нервирало, а сегашниот партнер ги избегнува или пак воопшто не ги прави и не ги поседува тие создавачи на нервози:):)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
тврдоглавоста... аууу колку ме нервираше - сепак попаметниот попушташе - Психички!
п.с. и флертањето... :) иако на некој начин имав право да и забранам сепак кажав и претходно - тврдоглавост.

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Skaj dog prvo ti treba da pises za sebe :wink:
Inace me nerviralo sto se pogagjalo inaet da e devojkata a i ja sum ist pa toa ne se pogodilo ko dobra kombinacija :)
P.S. a da i nepopravlivosta me nervirase mnogu eden period...

Tetka biberce

Wild Child
Член од
18 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
Лигавење,замарање,правење шовинистички муабето од типот на „Жената е само за да меша ручек и да чува деца,за друго нешто не ја бива“ ,тоа што некој си мислел дека ме поседува,стално ми попуштале без никакви приговори и сл.

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Лутењето како мало бебе и изигравање жртва,да сака да му се извинуваш и да го молиш...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Фактот дека ич не му беше гајле за мене.Ама добро,мене сега не ми е гајле за него,така да..:pipi:

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Љубомората - кратко и јасно!
ииииииии да и он беше шкорпија :nesvest: 2 у 1 не иде лелелле:):):) и беше мн нервозен и само ме испрашуваше кај сум со кој сум ееее :nerv::angry1:
и затоа го откачив :devil3:

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Константен песимизам и никаква самодоверба и иницијатива, заедно со незборење.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Што ме нервирало, паа нивниот карактер, непоправливи егоисти, и секогаш сакаада им биде сервирано, само они да се појават, аха мало морген:baeh:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Skaj dog prvo ti treba da pises za sebe :wink:
Еј сум заборавил да си напишам.

Единствено нешто ме нервираше кај претходната партнерка што беше нејасна односно што работите не ги кажуваше на јасен начин. Туку се беа како некои загатки.

А исто така ме нервираше кога не сакаше да пее пред мене:) а знаев дека има прекрасен глас:):):)

С

Сатори

Гостин
...

Никој неможе да каже дека не се сеќава на ништо од претходните партнери, дека го заборавил и дека е само тоа минато. Не е така, има нешто што останува во сеќавање без разлика дали е тоа добро или лошо.
Да кажеме седнувате со другар или со другарка и почнувате некаков муабет за бивши девојки и дечковци. Задолжително по некое непишано правило се зборува и за тоа што ви се допаѓало и што ве нервирало кај претходните партнери.

Така да што е тоа што претходните партнери го имале,правеле,постапувале што најмногу ве нервирало, а сегашниот партнер ги избегнува или пак воопшто не ги прави и не ги поседува тие создавачи на нервози:):)
Ме нервирало и сеуште ме нервира, каснење, неодговорност и заборавање на договори, неуредност, нетактичност, ладнокрвност кога не треба и емоционлност исто.
Малку преголема доза на љубомора, потреба од тоа да ми поставува правила и лимити, некој вид на посесивност.
Опседнатост, пасија кон одредена активност, недостаток на внимание, па преголемо внимание.

M

**MEMORY**

Гостин
Луѓе, сите правите муабет ко да сте имале само по еден/на бивш/а.

Вака:
Kај првиот ме нервираше тоа што беше многу тешко уфилман;
кај вториот ме нервираше тоа што секоја вечер наместо он да ме испраќа, јас го испраќав пошто секоја вечер беше дрво пијан;
кај третиот ме нервираше тоа што не знаеше да се заебава, многу беше сериозен и + тоа беше опседнат со билдање;
кај четвртиот и последен дечко (сега засега) ме нервираше тоа што беше болно ЉУБОМОРЕН.

....а ако ги прашам нив кај мене што ги нервирало... ќе треба да се отпишам од светов.

Kajgana Shop

На врв Bottom