Што мислите за смртта на Борис Трајковски?

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
imame marsl tito ulici i skoli ama covekot si zasluzuva ne prizna kako drzava narod i nacija

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Темава за Борис е, не за Тито. И двајцата направија премногу за Македонија, па ќе има објекти што ќе носат имиња и од двајцата. Друго шо не е јасно?

Член од
8 декември 2007
Мислења
309
Поени од реакции
0
Ej, ke me umorite so tova nostalgicharstvo ! :nesvest:

Dali Traijkovski bi bil sreken da e sravnen so Tito ? :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Голема трагедија, многу нерешени работи. Човекот заслужува почит. Слава му!

B

Borg_Drone

Гостин
Искрено речено.
Жално што загина млад, ама по работата не се разликуваше воопшто од Б.Ц.
За работа беше катастрофа, веќе ни треба нов кадар, нови кандидати, и Б.Ц. и Киро и Трајковски воопшто не биле добри претседатели според мене.......

А инаку смртта негова е атентат, му го спреми Б.Ц. според мене..

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Јас го мислам ова што го напиша Infected и ништо повеќе.
Дали било атентат или не можеме само да нагаѓаме.После пад на авион некој да преживее па да се фати за дрво го пукале....што знам ептен холивудски ми звучи,а телата беа и на обдукција ќе најдеа некој куршум во Божиновски.Не е лесно тоа да се скрие од јавноста знаејќи колку луѓе учествуваа во обдукцијта.
извини брат ! слушни од другио звучник да видеме как ти звуче :) ти беше ли при обдукцијата ? ? ? или некој шо беше тии кажал оти не најделе куршум у Божиновски ... се може да се скрии од јавноста , а и тии американците со Бранко Ц. не се баш лоши режисеере така да јас сум 100% сигурен оти е атентат ... а искрено да ви кажам оште не верувам оти човеко загина :( се милсам оти се крии у некоо село близу несреќата , га знаа цеелта вистина и еден ден ке се врне на сите ќе им се одмазде и па ќее на чело на државата ( и јас сам филмаџија , ама стварно го мислам тва :$ ) :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom