Што мислите за смртта на Борис Трајковски?

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
definitivno atentat...se znaev licno so Aco Bozinovski koj zagina vo nesrekata...inace toj mu bese obezbeduvanje na Boris i edinstveno negovoto telo bese celosno site drugi tela bea parcosani...se pretpostavuva i deka Aco Bozinovski se obiduval da ja pridvizi rakata i sakal da se fati za nekoja si granka megutoa bil ubien od strana na izvrsitelite na atentatot...mislam deka ova e edna zalna slucka i ogromna zaguba za Makedonija...go izgubivme covekot koj dade SE od sebe za nasa podobra idnina :(

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Хмм, ние Македонците сме сомничави за вакви работи по дифолт. Она што ме тера да помислам дека се работи за атентат е присуството на КФОР на местото на несреќата уште првиот ден, додека сите други беа упатени да го бараат паднатиот авион на друга локација. Дури наредниот ден екипите и новинарите беа однесени на вистинската локација на несреќата. Некој заташкувал нешто? Подредувал, отстранувал, правел сценарио...?
Извештајот за несреќата се одолговлекуваше максимално, дури отиде во заборав. Една година по несреќата, мораше нешто да се спомне од надлежните. Тие стојат зад тоа дека падот на авионот бил погрешна процедура при слетување (значи според нив виновен е пилотот). Некако не верувам баш во ова.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
...mislam deka ova e edna zalna slucka i ogromna zaguba za Makedonija...go izgubivme covekot koj dade SE od sebe za nasa podobra idnina
Јас го мислам ова што го напиша Infected и ништо повеќе.
Дали било атентат или не можеме само да нагаѓаме.После пад на авион некој да преживее па да се фати за дрво го пукале....што знам ептен холивудски ми звучи,а телата беа и на обдукција ќе најдеа некој куршум во Божиновски.Не е лесно тоа да се скрие од јавноста знаејќи колку луѓе учествуваа во обдукцијта.

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
intel ne se raboti za ubistvo so pistol nego za palenje na covekot
i zasto mislis deka ne e vozmozno so urnuvanje na avion da ima preziveani?
ti teknuva na prvata makedonska avio kompanija PALER MACEODNIAN koga avionot se urna nekolku kilomentri neposredno od Aerodromot Petrovec?
imase preziveani od koj imase i eden covek koj voopsto i ne bese povreden...tipot se naogal nekade kaj krilata na avionot i uspeal da si go spasi zivotot so AMA BAS NIEDNA telesna povreda
e sea mnogu se mali sansite da se ostane ziv posle avionska nesreka megutoa veruvaj deka e vozmozno pribidejki samite fakti i slucki ukazuvaat na istoto

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
intel ne se raboti za ubistvo so pistol nego za palenje na covekot
i zasto mislis deka ne e vozmozno so urnuvanje na avion da ima preziveani?
Не реков дека е невозможно,но сепак шансите се многу мали.
Може било и така како што пишуваш.
За жал сето ова и сите шпекулации ќе останат енигма(барем за пошироката јавност).

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
intel bas mi e milo sto se spogodivme so razmisluvanjata :)
mnogu jasno deka toa ostanuva edna golema enigma :)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Infected напиша:
intel bas mi e milo sto se spogodivme so razmisluvanjata :)
mnogu jasno deka toa ostanuva edna golema enigma :)
Zalosno e toa so se sluci so site tie lugje. Sramota golema. Na eden takov nacin da se oslobodis od nekogo e golema sramota i kukavicka rabota - dokaz deka toa e posledno resenie na nestata koga vekje nema sto drugo da se napravi za da se oslobodime od nekogo...

Uste nesto [za Infected] : gi prebarav site temi i spored ovoj post mozam da zaklucam (vo vrska so muabetot od preeska) deka postojano baras nekoj da bide na ista branova dolzina so tebe :):):) Ne misli deka protiv tebe sum no interesen mi e nacinot na kojsto razmisluvas. Edno sosem treto prasanje: kolku godini imas i so prais vo zivotot?

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
imam 22 godini
student sum i rabotam vo internet cafe
ne sakam da sum na ista branova dolzina ne bidi naiven prestani veke da mi kazuvas sto mislam jas i sto mi e celta...zasto bi te lazel deka ne mi e toa celta ti sto vikas???imam potreba li??ke dobijam nesto???
nema veze da ti kazam najiskreno podobro mi e koga imam kontra mislenje so nekogo odkolku koga sme na ista branova dolzina

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
i ke te zamolam da prestanes da zboruvas protiv mene pribidejki TI si toj sto skrivuva od temata i na sekoj mozen post od bilo koja tema NA BILO sto jas i da kazam ti odma pocnuvas da me vregas i da kazuvas negativni raboti za mene...ja postaviv temata, kazi si ko covek za istata dokolku imas nesto da kazes MEGUTOA te molam prestani veke ednas da me vregas!
glupavo e se pisue za Boris Trajkovski a ti mene mi zborues deka jas sum sakal sekogas da bidam so site na ista branova dolzina...ebala te branova dolzina ne mi e toa celta svati me veke ednas

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Infected напиша:
i ke te zamolam da prestanes da zboruvas protiv mene pribidejki TI si toj sto skrivuva od temata i na sekoj mozen post od bilo koja tema NA BILO sto jas i da kazam ti odma pocnuvas da me vregas i da kazuvas negativni raboti za mene...ja postaviv temata, kazi si ko covek za istata dokolku imas nesto da kazes MEGUTOA te molam prestani veke ednas da me vregas!
glupavo e se pisue za Boris Trajkovski a ti mene mi zborues deka jas sum sakal sekogas da bidam so site na ista branova dolzina...ebala te branova dolzina ne mi e toa celta svati me veke ednas
Voopsto ne te uvrediv jas tebe - ti samiot se vregas...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Boris go stigna kletvata za corbata shto ni ja zaprzi nam na Makedoncite koj ziveeme na ovie prostori.Zalno e za``kolateralnata shteta``pri atentatot(definitivno),odnosno za drugite sopatnici vo kingerot.Sramkovnata spogodba za koja i samiot predsedatel izjavi deka e nepravedna alternativa na vojnata shto ja inicira samiot toj,so negovite nenavremeni ii umobolni intervencii,pridonese Makedoncite da go prokolnat toj predsedatel,koj go ``posvetil``zivotot za da ni bide nam podobro.Zatoa sega nam na Makedoncite ni e tolku mnogu ``dobro``,shto od dobrotija ne znaeme koj kraj da go fatime!Ako za mrtvite treba da se zboruva se najdobro,toa go pravime site najverojatno bez isklucoci,megutoa sekogash ke se provlekuva edna bolna vistina koja se poveke ke izleguva na videlo,toa e faktot shto ke ukaze deka Makedoncite kako i mnogupati dosega bile predavani od sopstvenite sonarodnici koj pak za volja na vistinata sekogash gi stignuvala Makedonskata kletva shto kako aura se provlekuvala niz vekovite i klucnite nastani.
PS.Dodeka gorea(bukvalno)Makedoncite na Karpalak,Boris igrashe tenis so predsedatelot na Ukraina Kucma!

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
ABC напиша:
Boris go stigna kletvata za corbata shto ni ja zaprzi nam na Makedoncite koj ziveeme na ovie prostori.Zalno e za``kolateralnata shteta``pri atentatot(definitivno),odnosno za drugite sopatnici vo kingerot.Sramkovnata spogodba za koja i samiot predsedatel izjavi deka e nepravedna alternativa na vojnata shto ja inicira samiot toj,so negovite nenavremeni ii umobolni intervencii,pridonese Makedoncite da go prokolnat toj predsedatel,koj go ``posvetil``zivotot za da ni bide nam podobro.Zatoa sega nam na Makedoncite ni e tolku mnogu ``dobro``,shto od dobrotija ne znaeme koj kraj da go fatime!Ako za mrtvite treba da se zboruva se najdobro,toa go pravime site najverojatno bez isklucoci,megutoa sekogash ke se provlekuva edna bolna vistina koja se poveke ke izleguva na videlo,toa e faktot shto ke ukaze deka Makedoncite kako i mnogupati dosega bile predavani od sopstvenite sonarodnici koj pak za volja na vistinata sekogash gi stignuvala Makedonskata kletva shto kako aura se provlekuvala niz vekovite i klucnite nastani.
PS.Dodeka gorea(bukvalno)Makedoncite na Karpalak,Boris igrashe tenis so predsedatelot na Ukraina Kucma!
Te potsetuvam deka "ramkovniot" dogovor bese ptpisan od segasniot ni pretsedatel, t.e. od Brane :) ; Xaferi; Ljupco i uste edna budale (ne se sekjavam koj bese)...

Член од
15 февруари 2005
Мислења
29
Поени од реакции
2
Аљо! У 21ви век претседател ни погинуе под неразјаснети околности.. крај. :x

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Potpisnicite na S-ramkovniot dogovor ke gi stigne kaznata,koga-togash.Se nadevam deka nema da zaboravat oti se prokolnati za site vekovi zaedno so nivnite pokolenija!

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Macedalien напиша:
Te potsetuvam deka "ramkovniot" dogovor bese ptpisan od segasniot ni pretsedatel, t.e. od Brane :) ; Xaferi; Ljupco i uste edna budale (ne se sekjavam koj bese)...
Сакаш да кажеш дека не потпишан од Трајковски или ти недостасуваат податоци.

Kajgana Shop

На врв Bottom