Што кога женско предлага секс-френд?

П

Пепси_

Гостин
Мене ни за женско ни за машко не ми е сфатливо.
Каква невиност, каков црн брак???

Јас им се смеам на таквите луѓе, патетика во движење.
И на овој му се смеев, ама веќе не. Гледам дека си забегал по тоа религијата, само ми е страв некоја ,,шиена,, на крај да не најде :)
а да не е педер бе тој твојот пријател мене на тоа ми мириса највеќе :D

А ако ми се стае на тацна некоја а е убава и се тоа зошто да не се послужам од колачот ? :cool:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858

А ако ми се стае на тацна некоја а е убава и се тоа зошто да не се послужам од колачот ? :cool:
State of mind, како што кажав.
Мисли дека е богоугоден, и дека ќе оди во рајот.
Оди де објасни му дека за џабе си пропушта убави сексуално настроени години.
И не е геј. Религиозни фацки (вистински религиозни) не можат да бидат геј. И плус во несвест припаѓа на секоја цура пред него.
Жалосно, ако ти се верува дека пробува што поретко да мастурбира, оти и тоа било грев. Оти перверзно мислел тогаш.

Ама тоа е, многу испран мозок :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Искрено не сум предложила никому, зошто не сум имала слободно време за тоа :)
Но доколку би раскинала со дечко ми, сигурно нема да се залетам во нова врска во брзо време, и би сакала да имам фак бади, и веројатно би нашла таков. Не гледам зошто да ми страда сексуалниот живот, ако веќе одлучам да го ставам љубовниот во мирување.
.
Така така,немој да дозволиш да ти страда сексуалниот живот....тамам работа цела недела да помине а ти неебана да останеш.

Јас зборувам за секс со сите.
За мојот сексуален живот зборувам со моите пријатели.
Но за секс, како секс, и за моите сфаќања околу сексот, со секого ќе зборувам, нормално ако мојот соговорник има основна култура и знае да дискутира.
Мојот најдобар другар си ја чува невиноста за брак. Јас го почитувам тоа, и не му викам ти си идиот бре.
И тој знае дека јас имам многу либерални сфаќања, па не ми рекол дека сум курва, всушност, само на форумов ми имаат кажано таква работа.
Чудно, дури ни муабети за себе не сум слушнала од таков тип, а сум слушала секакви муабети за мене....
Е добро шо сакаш да тераш со животот се додека не слушнеш некој у фаца апла да почнат да ти викаат дека си курва....ќе одиш до крај??

Ти не си курва ете,чим мислиш дека уште не си го достигнала тој стадиум....сега за сега си растуренка...па имаш надеж,не се предавај...бори се со сите сили за да ја освоиш титулата курва.

благодарам за вниманието

Брат не е се така розово....кога тогаш ќе ти се искомплицира ситуацијата....и после тоа ќе ти почнат проблемите...на пример фаќаш женска одиш година дена,и она дознава дека ти си имал фак бади...и ќе си го изгубиш поверењето ка нејзе за наредните 2живота.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Така така,немој да дозволиш да ти страда сексуалниот живот....тамам работа цела недела да помине а ти неебана да останеш.

Е добро шо сакаш да тераш со животот се додека не слушнеш некој у фаца апла да почнат да ти викаат дека си курва....ќе одиш до крај??

Ти не си курва ете,чим мислиш дека уште не си го достигнала тој стадиум....сега за сега си растуренка...па имаш надеж,не се предавај...бори се со сите сили за да ја освоиш титулата курва.

благодарам за вниманието

Брат не е се така розово....кога тогаш ќе ти се искомплицира ситуацијата....и после тоа ќе ти почнат проблемите...на пример фаќаш женска одиш година дена,и она дознава дека ти си имал фак бади...и ќе си го изгубиш поверењето за наредните 2живота.
Леле мајко, многу се потресов сега, одам да однесам зејтин во црква.
Ајде прочитај ми пак првото мислење.
Растуренка, која имала секс со еден партнер.
Така де, форум е тоа.
;)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665

благодарам за вниманието

Брат не е се така розово....кога тогаш ќе ти се искомплицира ситуацијата....и после тоа ќе ти почнат проблемите...на пример фаќаш женска одиш година дена,и она дознава дека ти си имал фак бади...и ќе си го изгубиш поверењето за наредните 2живота.
Поради вакви ставови и мислења познавам девојки кои и во лето носат ролки (за да не им се види нешто нели), а ако пред нив спомне некој секс свиркаат и се прават на тошо

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Поради вакви ставови и мислења познавам девојки кои и во лето носат ролки (за да не им се види нешто нели), а ако пред нив спомне некој секс свиркаат и се прават на тошо
А после нели, невина се мажи, ама тоа знаат дека не е вистина нејзините 15 бивши плус пластичниот хирург... :)
Кој е магаре тука, нека крене 2 прста.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Леле мајко, многу се потресов сега, одам да однесам зејтин во црква.
Ајде прочитај ми пак првото мислење.
Растуренка, која имала секс со еден партнер.
Така де, форум е тоа.
;)
Не ти е малку чудно што повеќе членови од форумов ти имаат речено дека си курва???...не се запрашуваш дали е тоа нормално??

И шо ко да ми се прочта негде дека си била психолог,или така нешто???(ако е вистина се надевам дека ќе најдеш работа како секс психолог,во некоја западна полиберална земја...што е можно подалеку од тука)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Не ти е малку чудно што повеќе членови од форумов ти имаат речено дека си курва???...не се запрашуваш дали е тоа нормално??

И шо ко да ми се прочта негде дека си била психолог,или така нешто???(ако е вистина се надевам дека ќе најдеш работа како секс психолог,во некоја западна полиберална земја...што е можно подалеку од тука)
Форумов е баш ирелевантен фактор во мојот живот.
Ми кажале дека сум курва, зошто сум либерална во сфаќањата, а не зошто сум напишала некаде:

1. Барам пари за секс
2. Се рокам со кој стигнам

Дај ми дефиниција ти мене за нормално, прво. Знаеш што е нормално, или само така ти е, узречица?
Второ, на психолог кој сакаш оди, нема да ти рече, ти сине, да си земеш невина жена, исто како на ниту еден психолог нема да рече на некоја жена, ти ќерко, немој случајно со повеќе од 1 секс да си имала, срамота е.
Ако имаш ти поим што е професијата психолог......
И каде јас ќе најдам работа, ич не е твоја грижа.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
И после се жалите што сме биле "конзервативно" општество......

N

Nessa Alcarin

Гостин
Леле девојчето еден сексуален партнер имала (не знам точно Пума, извини ако грешам) и одма к*рва ја направивте. Еми јас што да кажам .... :D:D Како и да е зборете вие дека добро е да се апстинира и дека ако видиш повеќе од еден машки полов орган во животот тогаш си к*рва и сите ќе сме си среќни и задоволни. Јас повеќе од вас верувајте, бидејќи имам активен сексуален живот... :P

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
И после се жалите што сме биле "конзервативно" општество......
Не сме.
Само глумиме дека сме.
Затоа постои хименопластика, и тоа добро развиена на Клиника.
--- надополнето: Oct 11, 2011 1:21 AM ---
Леле девојчето еден сексуален партнер имала (не знам точно Пума, извини ако грешам) и одма к*рва ја направивте. Еми јас што да кажам .... :D:D Како и да е зборете вие дека добро е да се апстинира и дека ако видиш повеќе од еден машки полов орган во животот тогаш си к*рва и сите ќе сме си среќни и задоволни. Јас повеќе од вас верувајте, бидејќи имам активен сексуален живот... :P
Абе нека прават, хахаха, нивен проблем, не мој. И 20 да имам, тоа е моја лична работа.
Не грешиш, имам 20 години и 4 годишна врска, немав баш време за експериментирање со сексуален живот, но не осудувам луѓе кои имале време/го прават тоа. Нивен живот.
И сум видела повеќе од 1 полов орган. Не приметив големи разлики, можеби зошто само гледав, еден реално пробав ;)
Хахахахаха :)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Не сме.
Само глумиме дека сме.
Точно така ... али една од ретките земји сме што има дојдено тоа глумење на вакво ниво
Иначе sex-buddy е добро нешто ... освен ако си личност која што лесно се врзува е тогаш не би ви го препорачал.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Не сме.
Само глумиме дека сме.
--- надополнето: Oct 11, 2011 1:21 AM ---

Абе нека прават, хахаха, нивен проблем, не мој. И 20 да имам, тоа е моја лична работа.
Не грешиш, имам 20 години и 4 годишна врска, немав баш време за експериментирање со сексуален живот, но не осудувам луѓе кои имале време/го прават тоа. Нивен живот.
И сум видела повеќе од 1 полов орган. Не приметив големи разлики, можеби зошто само гледав, еден реално пробав ;)
ха ха ха ха накрај ќе испадне ти дека си невина:ROFLMAO:
пс: СЕ ЗЕЗАМ:ROFLMAO:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Не приметив големи разлики, можеби зошто само гледав, еден реално пробав ;)
Супер ако не си приметила, ти си една од „посреќните“ девојки ... А сите тие што зборат лошо за „секс пријателите“, сеуште ги лажат своите женички дека 30 цм е волку:
[-------------------------------------------------------------------------------] :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Супер ако не си приметила, ти си една од „посреќните“ девојки ... А сите тие што зборат лошо за „секс пријателите“, сеуште ги лажат своите женички дека 30 цм е волку:
[-------------------------------------------------------------------------------] :D
Абе и дечко ми е либерален, вика можело тројка!!!
Ќе видам што е 30 цм.... иако ми треба линијар мене... искрено ова :)
--- надополнето: Oct 11, 2011 1:29 AM ---
ха ха ха ха накрај ќе испадне ти дека си невина:ROFLMAO:
пс: СЕ ЗЕЗАМ:ROFLMAO:
Пу пу пу скраја да е, се излечив од таа лоша болест наречена невиност...
Пу пу пу да не се урочам пак да не ме фати :eek:
--- надополнето: Oct 11, 2011 1:30 AM ---
Точно така ... али една од ретките земји сме што има дојдено тоа глумење на вакво ниво
Иначе sex-buddy е добро нешто ... освен ако си личност која што лесно се врзува е тогаш не би ви го препорачал.
Епа види, турско+европско тоа ти е.
Сите жени невини, сите мажи ебачишта.
А што е трагично, турциве напреднаа, ние се фативме за турското..... бре мајката.

Kajgana Shop

На врв Bottom