Што имате денес за вечера?

T

Tetro

Гостин
Вечерва како ми помина значи... Си најдов една тегла со ајвар. Во меѓувреме додека ја отворав теглата, си направив шопцка една салата и збутав 3-4 ракии попат.

T

Torchyrus

Гостин
Вечерва че постам не јадам скара , че си напраам некој седвич и шибам на кригла пиво , т.с нема да биде една поише че бидат :)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Вечерва че постам не јадам скара , че си напраам некој седвич и шибам на кригла пиво , т.с нема да биде една поише че бидат :)
оф
Ти или живееш во кафана или имаш кафана ЧД
Во секој случај намали со тоа скарите мавај шопски , таратури ракиче верувај поарно е на жешково
он
лутооооооооо

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Мајонез салата..:D
Да ми дадат еден камион полн со неа, ќе ја снема за пола саат. :D

T

Torchyrus

Гостин
оф
Ти или живееш во кафана или имаш кафана ЧД
Во секој случај намали со тоа скарите мавај шопски , таратури ракиче верувај поарно е на жешково
он
лутооооооооо
Не живеам во кафана , неам кафана , ама кога не вечерам дома со друштво таму ги поминуваме вечерите не секоја вечер али кога не сме испаднати во некоја кафетерија , кафич , дискотека итн итн таму сме све зависи кој ден во неделата е ...Иначе мавам шопска секогаш пред скарата без исклучоци ! ракијата ми оди со шошска ,а узото со таратур мммм :)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Тиквички панирани во пченкарно брашно, салата од домати, пиперки(печени) и краставици со по некоја маслинка и парче бело малешевско сирење, и земички од фурна.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.733
Поени од реакции
22.728
Баничка и јогурт...

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
чајна и лута шопска

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
sendvich ala jas ., <>na ednata strana> majonez>kulen>kashkaval<> na drugata strana>zaostanata lutenica>pak kashkaval<> i sakale ili ne veruvale na vas ostavam ., po sredina na sendvichot alpiko mlechno chokolado<> kraj., zakon ., koj ne probal ne znae

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Вечер правам мусака со месо и компир :).

Kajgana Shop

На врв Bottom