Што играте во моментов

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Чочек на тешкото играм :pos::pos::pos: Не сум по игрите туку на форум играм во играчница а на другите игри само Unreal Играм

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Heroes of Might and Magic 4,зараза е играва!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.045
MOmentalno najvishe War of the ring

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Леле луѓе јас моментално ништо не играм. Последно нешто што го играв беше 25 to life ама за еден ден ја свртев. Така прилично е интересна ама малку трае. Иначе сум голем гејмер и трошам по најмалку 500 денара неделно за ЦД (кај мене 50 ден. ЦД - 50 ден. ДВД). Ај препорачајте ми некоја добра пуцачница.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
сеа си играм една така постара игра ама многу е закон Хало Комбат еволт

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
Јас веќе не играм игри.........................

игрите ме играат мене

инаку сега во моментов највеќе ме играат дота , Кантер Страјк ( Цоунтер-Стрике) и ОУгејм

-----------
изменето заради Мас))

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
HoRRoRMaN напиша:
Јас веќе не играм игрици.........................

игриците ме играат мене

инаку сега во моментов највеќе ме играат дота , Кантер Страјк ( Цоунтер-Стрике) и ОУгејм
Молим те немој да викаш веќе ИГРИЦИ...не знаеш колку се караат и тепаат во светот за ова...Игри викај
Како би биле да викаме филмчиња и музиче???

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
Mac)) напиша:
Молим те немој да викаш веќе ИГРИЦИ...не знаеш колку се караат и тепаат во светот за ова...Игри викај
Како би биле да викаме филмчиња и музиче???
зошто се тепаат и караат?

али ај....

Член од
21 мај 2006
Мислења
18
Поени од реакции
0
JAS MOMENTALNO JA IGRAM DOOM3, I SUM ZAGLAVEN NA EDNO MESTO I POIM NEMAM KAKO DA IZLEZAM...:pishtoldz:violent1::zid:

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
Sto igram?

Epa vo momentov igram Neighbours from Hell.ja znaet?Extra e.
Pozdrav4e od mene:kajg:

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
nemozam da ti pomognam za doom 3, go imam igrano samo demoto a i toa mi bese tesko. zemi da si igras nesto polesno.pozdrav4e

Член од
10 мај 2006
Мислења
47
Поени од реакции
1
HoRRoRMaN напиша:
зошто се тепаат и караат?

али ај....
lele.. ti ne si cul deka u japonija,kina i takvi zemji se ubiva za item ? abe dali znaese deka eden coek od kina si ja ubil zenata zasto mu go izvadila kabelot dodeka bil u istanca u WoW :pos: , baska i kaj nas se desavaat mnogu stvari, na pr. bev pred nekoj den na rodenden i doznav od eden bratuced zarazen po "conquer" deka platil 1000 denari za nekoi neznam kakvi boots, lele kako jadese kutek.... glupak.... Inaku po nasive kompjuterdzilnici ozbilno ima tepanje za item, na pr. koga nekoe malo dete ke dobie dobar item , go fakaat dvajca golemi bitangi bez zivot, sho go trosat na komp, i si go zemaat itemot... abe sho sve ne ke slusnes...

Kajgana Shop

На врв Bottom