Како сум и заседнал денеска, прејака. Фала!Ghost of Tsushima во комбинација со Hollow Knight.
Tsushima е велепепна игра, некако фурам stelth mode кога ослободувам територии од Монголци и гледам да комбинирам главна прича со повеќе сајд квестови и слични активности. Hollow Knight ме залепува за телевизор и магично ми поминува времето со неа, ама морам да одмарам од backtracking, така што оваа комбинација засега ми функционира.
Vampire Survivors, мислам дека нема ни монетизација во неа. Ме зарази играта викендов, многу е забавна.
Дали е како соулсборн? Тоа не интересира. Оти добив индикации дека е.
Не, далеку од тоа.Дали е како соулсборн? Тоа не интересира. Оти добив индикации дека е.
Da, ako igras soulsborn kako spellcaster klasa.Дали е како соулсборн? Тоа не интересира. Оти добив индикации дека е.
prvi impresii, sto e revolucionerno vaka od prva ili e samo well made?Не, далеку од тоа.
Da, ako igras soulsborn kako spellcaster klasa.
Ama toa e kombatot, fokusot na igrata e open world.
за SWITCH тек на 26 јули искача
Па би рекол дека е добра, а супер ако си Хари Потер фан. Не најдов нешто револуционерно, според мене супер е направен светот, гејмплејот со магиите за сега ми е интересен ама мислам дека би можел да стане ептен репетитивен ако нема нешто што ќе го надгради понатаму. Приказната ми е доволно интересна до сега, немам многу поминато затоа што насекаде шетам и собирам се што ќе најдам. Вчера научив да летам и си купив метла, па сега би требало уште поинтересно да ми е шетањето надвор од Хогвортсprvi impresii, sto e revolucionerno vaka od prva ili e samo well made?
ke ja cuvav za posle leto ama nesto mi se brza
Работајте братја
Kaj moze da se najde?