С
Сатори
Гостин
Да постоиш без нив.
Ама па кога ќе размислам и со нив е лошо, најлошо.
Fuck ... the life and all of his ...
Ама па кога ќе размислам и со нив е лошо, најлошо.
Fuck ... the life and all of his ...
Викторгг напиша:Во моментов гледам едно момче на Милионер, кој е висок 202 сантиметри но се откажал од кошарката затоа што отишол да студира. За да биде посмешен муабетот (за мене) татко ми е стоматолог па и тој студира тоа.
Прашањето ми е, дали сметате дека факултетот треба да биде пред се`, па дури и покрај фактот што (ова момче) има идеални предиспозиции за светска спортска кариера?
jamey jasta напиша:pa so znam, i dvete se interesni, ama poveke sportot....
пробистипка напиша:па како што во последно време ич не ми се чита би го избрала спортот
LadyD напиша:И у тоа и у тоа гледам задоволство, но ја би избрала спорт.. точок, ролери, трчање и одбојка...
EnergieNo.1 напиша:Спорт.Фудбал
е да...за да знаеш што е најлошо, треба да направиш споредба...за да направиш споредба треба да ги имаш искусено “тие лоши работи“...Сте биле ли некогаш во исто време во ситуација на починат родител, издрогиран најдобар пријател, гладен и жеден, во затвор или под јуриш на окупаторот, сте изгубиле ли дете, ве тепале ли со саати, сте имале ли толку пари кои ви прават проблем, сте доживеале ли безброј мали ситници кои други луѓе ги доживеале за да знаете што е најлошо?