Што е најлошо во животот?

С

Сатори

Гостин
Да постоиш без нив.
Ама па кога ќе размислам и со нив е лошо, најлошо.

Fuck ... the life and all of his ...

Член од
13 август 2008
Мислења
41
Поени од реакции
1
најлошо е да си болен,
ако си здрав можеш да се бориш за работите што ги сакаш

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Според мене - Да останеш сам, без оние што ги сакаш да се до тебе. Не би имала инспирација да се борам и да продолжам понатаму без нив.

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Најлошо е да згинеш,или да останеш без раце или нозе...

D

DeviL_32`

Гостин
Да бидеш понижен и да имаш негативна репутација (да те оговара цел град) (Бај д веј не го кажувам ова од искуство за да не си помислете дека сум матен :helou:)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
хммм....кога би останал без оние кои ги сакаш..кога најдобрата другарка им верува на другите, а не тебе...кога немаш родители кои не те разбираат...кога не те допуштаат да го искажеш своето мислење...не ти дозволуваат да бидеш свој..хмм а да и кога те тераа да учиш:vozbud:

поправка-кога немаш родители..а и да ги имаш џабе ако не те разбираа:smir:

Викторгг напиша:
Во моментов гледам едно момче на Милионер, кој е висок 202 сантиметри но се откажал од кошарката затоа што отишол да студира. За да биде посмешен муабетот (за мене) татко ми е стоматолог па и тој студира тоа.

Прашањето ми е, дали сметате дека факултетот треба да биде пред се`, па дури и покрај фактот што (ова момче) има идеални предиспозиции за светска спортска кариера?

Знам точно за кое момче зборуваш...
Вистински избор направи типот...
Нормално дека ќе избере факс кога кај нас не се живее од спорт. Ќе игра до колку, ете 30 год максимум и после што? Некој безвезе тренер ?! Не сме ние во Мкд, НБА па типот да направи светска кариера...

А вака факултет, стоматологија, и обезбедена иднина и за него, и за неговите деца... Посветла иднина. Егзистенција обезбедена...

А да сме во странство, друг е муабетот...
п.С. МОЖЕ ќе рече некој ако се занимавал со кошарка може ќе успеел во странство. Да, не велам не. Али тоа е Мноооооогу ретко. 1 на 1000.
Лично јас познавам само двајца Македонци што успеале надвор - Пандев и Панчев. Евентуално Лазаров. Еве нека се и 10. Но тоа е мнооогу малце:smir:

ЕДИТ : 99 % од форумџиите кои одговориле на темата НЕ ЈА РАЗБРАА, најверојатно не го прочитале постот на авторот.

ЗНАЧИ темата не е анкета, за што би гласале СПорт или КНИГА, туку темата има подлабока филозофија, дали факултет или да се занимаваш со спорт ?! Оф леелеее. А сите разбраа дека темата е од типот ШТО САКАШ ДА ПРАВИШ ВО СЛОБОДНОТО ВРЕМЕ... Спорт или Книга ? АКо е така и јас нормално би рекла спорт.
Коментари од типот САКАМ СПОРТ оти се движиш и се развиваат мускулите, а со книгата ќе залежиш...... Ауууууууууууууууууу
ГЛАВА БОЛИ!

jamey jasta напиша:
pa so znam, i dvete se interesni, ama poveke sportot....
пробистипка напиша:
па како што во последно време ич не ми се чита би го избрала спортот
LadyD напиша:
И у тоа и у тоа гледам задоволство, но ја би избрала спорт.. точок, ролери, трчање и одбојка...
EnergieNo.1 напиша:
Спорт.Фудбал

е ЗА ВАКВИ ПОСТОВИ ВИ ЗБОРУВАМ :toe::toe::toe::toe:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Да умреш невин :pipi: Да останеш инвалид, сиромав, без другари и родители и тако даље

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
да бидеш обратен.. полоша работа од тоа нема .... пу пу скраја да е :pos2:

се трпам се ама педери не

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
“Каменот си тежи на местото“ !

Сте биле ли некогаш во исто време во ситуација на починат родител, издрогиран најдобар пријател, гладен и жеден, во затвор или под јуриш на окупаторот, сте изгубиле ли дете, ве тепале ли со саати, сте имале ли толку пари кои ви прават проблем, сте доживеале ли безброј мали ситници кои други луѓе ги доживеале за да знаете што е најлошо?

Но добро, знам дека е тема за релаксирање, да не држам предавања премногу, само уживајте... :smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Сте биле ли некогаш во исто време во ситуација на починат родител, издрогиран најдобар пријател, гладен и жеден, во затвор или под јуриш на окупаторот, сте изгубиле ли дете, ве тепале ли со саати, сте имале ли толку пари кои ви прават проблем, сте доживеале ли безброј мали ситници кои други луѓе ги доживеале за да знаете што е најлошо?
е да...за да знаеш што е најлошо, треба да направиш споредба...за да направиш споредба треба да ги имаш искусено “тие лоши работи“...

али сепак, најлошо во животот е да си мртов :)

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Никој не знае, и од лошото има полошо...

Kajgana Shop

На врв Bottom