- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.921
- Поени од реакции
- 41.893
.
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
mate ova izgleda a i siguren sum e extra yummy, poshto ne sum mnogu ljubitel na svinsko ke go zamenam so teleshko i se nadevam ke bide dobro! Edinstveno nemam dobra recepta za lepinja super pravam nan bread (traditional indian bread) ama ne lepinja pa ako ima nekoj dobra isprobana recepta za lepinja neka pls spodeli!Редовно ве сталкам на темава и денес решив да ве дружам. Не сум некој готвач, ама редовно си гледам по интернет кулинарски видеа, пасивно тренирање вештини .
За денес имаме конци свињечо со сос а ла квик.
Додека си крчкаше, го "карамелизирав" со минимално мајонез, сенф и макало и го зачинив со црвена паприка. Има феноменален шмек.
Прегледај го приврзокот 244316
Во комплет конциве идат со селско лепиње, кашкавалче и лист марула. Кашкавалот обично го сакам убаво стопен, ама како за почеток не сакав да ми се разлие се. Така да, отиде обичен.
Прегледај го приврзокот 244318
Еве го комплетниот оброк. Сосот е наједноставниот, со мои интимни додатоци . Состојки: кечап, мајонез, малце сенф, макало од лук и босилек, заедно со оригано и црвена паприка како зачини. Црвена паприка обожавам, затоа сегде го ставам.
Помфритот е стандард, стокомаковка, зачинет со оригано, паприка и биена сол.
Прегледај го приврзокот 244319
И со телешко би искочило супер. Само сос да погодиш, пошто ќе искочи малтене суво. А барем јас, суво во уста не можам да ставам. Мора да има некој додаток што ќе го дополни вкусот. Има еден тон сосови по нет.mate ova izgleda a i siguren sum e extra yummy, poshto ne sum mnogu ljubitel na svinsko ke go zamenam so teleshko i se nadevam ke bide dobro! Edinstveno nemam dobra recepta za lepinja super pravam nan bread (traditional indian bread) ama ne lepinja pa ako ima nekoj dobra isprobana recepta za lepinja neka pls spodeli!