Што ви се допаѓа кај членот над вас?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
Фино девојче посебно ми се допаѓа петелот со зелените наочари

T

Torchyrus

Гостин
Се ми се допаѓа ама ќе го тепам оти ме стаил мене на аватар :)

T

Torchyrus

Гостин
то шо е многу голем папучар
Кај НеоН убафиот маж ми се допаѓа тоа шо сака да биде ко мене ама неможе и се вака ќе дое по 1 мислење у една недела ќе ми исцитира и го нема се крие , дојди тука бе ко маж соочи се ќе дебатираме за шо сакаш дури и за прдење по кафичи и дискотетки ;) опс Саше ме превари ...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Кај НеоН убафиот маж ми се допаѓа тоа шо сака да биде ко мене ама неможе и се вака ќе дое по 1 мислење у една недела ќе ми исцитира и го нема се крие , дојди тука бе ко маж соочи се ќе дебатираме за шо сакаш дури и за прдење по кафичи и дискотетки ;) опс Саше ме превари ...
Ти ко лепотан и маж влезен у струката,можеш комотно да расправаш за частење на турски кафиња по летни кафулиња. :ROFLMAO:

T

Torchyrus

Гостин
Ти ко лепотан и маж влезен у струката,можеш комотно да расправаш за частење на турски кафиња по летни кафулиња. :ROFLMAO:
аааааааа тука те чекав срцеее знаеввв :)
абе набавив такси кабрио климатизирано за коа ќе прдеш да немора таксисо на -20 да овара 4 џама него комотно покривот да го отвори ... :) иначе сега е отворен Акрополис летната тараса па можеш да прдеш таму колку сакаш нема да се сеќава хмм или можеби ќе се сеќава .
да не бидам офф топик
Ми се допаѓа тоа шо прди по дискотеки и кафичи :ROFLMAO::ROFLMAO:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Земјак ебаго,Прилеп ебаго,ебагоо... хехехе

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
за прилепчани на форумов се дозволени три пцовки во пост :)

Kajgana Shop

На врв Bottom